Tuotantokoordinaattori, Puljonki Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tuotantokoordinaattorina olet Puljongin toiminnan ytimessä. Työsi on monipuolista ja haastavaa, täynnä mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Tässä katsaus keskeisiin tehtäviisi:

Raaka-aineiden tilaaminen: Vastaat siitä, että tehtaalla on aina oikeat raaka-aineet oikeaan aikaan. Tämä vaatii tarkkaa suunnittelua ja yhteistyötä tuotantotiimin kanssa.
Varastonhallinta: Pidät huolen siitä, että varastotasot pysyvät optimaalisina. Tämä on tärkeää sekä kustannustehokkuuden että tuoreuden varmistamiseksi.
Tuotannon koordinointi: Toimit linkkinä eri osastojen välillä varmistaen, että tuotanto sujuu jouhevasti ja tehokkaasti.
Uusien toimintatapojen kehittäminen: Olet mukana ideoimassa ja toteuttamassa uusia, tehokkaampia työskentelytapoja. Sinulla on mahdollisuus jättää kädenjälkesi Puljongin toimintaan.
Laadunvarmistus: Yhdessä muun tiimin kanssa varmistat, että tuotteemme täyttävät korkeat laatuvaatimukset. Tämä kattaa niin työntekijöiden kuin lopputuotteiden turvallisuuden.
Yhteistyö: Työskentelet tiiviisti tuotantopäällikön, tuotannon suunnittelijan ja työnjohtajan kanssa. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa.

Tässä roolissa pääset hyödyntämään nykyaikaisia ohjelmistoja ja työkaluja. Sinulta odotetaan tarkkuutta, huolellisuutta ja kykyä sopeutua nopeisiin muutoksiin. Jos nautit vastuusta, olet valmis tarttumaan haasteisiin ja haluat olla osa menestyvää tiimiä, tämä on sinun paikkasi loistaa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/9cdd7b5e-2280-4a75-bd8b-5d08a5ccc63e