Asentaja sorvaukseen VR FleetCare Oy:lle, VR Kunnossapito Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme, VR FleetCare Oy:lle Helsinkiin kahta asentajaa/metallityöntekijää asennus- ja sorvaustyöhön.

Työnkuvaus

Tehtävässä pääset osaksi osaavaa ja tehokasta kunnossapitoporukkaa, joka osaltaan mahdollistaa maailman vastuullisimman ja turvallisimman raideliikenteen. Talvikauden ajan työskentelet sorvaajana ja kevään tullen junien mekaanisessa huoltotyössä. Vuorokierto talvella on 12-tuntinen (2x aamu + 2x yö klo 07-19 ja klo 19-07)

Vaatimukset

Taustasi voi olla hyvinkin monenlainen. Toivomme sinulta kuitenkin teknistä koulutuspohjaa, esimerkiksi metalli-, auto- tai koneasennuksen alalta. Etunasi toimii myös aikaisempi kokemus metallialan työtehtävistä. Olet voinut saada kokemuksesi myös harrastusten parista, joten tärkeintä on, että työkalut pysyvät käsissäsi. Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä ja hyvää asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän junakaluston parissa. Pääset nauttimaan työyhteisön vankasta ja kokeneesta tuesta heti työsuhteesi alusta alkaen. Järjestämme sinulle alussa kattavan perehdytyksen, jonka lisäksi saat ammattitaitoasi kehittävää koulutusta koko työsuhteen ajan. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena Baronan kautta, mutta hyvin työssään suoriutuvalla on mahdollisuus myös rekrytoitua työsuhteeseen asiakkaallemme.

Hakemus ja yhteystiedot:

Jos tehtävä kuulostaa seuraavalta askeleelta urallasi, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Aloitamme haastattelut tehtävään soveltuvien hakijoiden kanssa jo hakuajan aikana. Toivomme kuulevamme sinusta pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66f27e5cad8059001eb5b187