Toimitusjohtaja, Ankkapurhan kulttuurisäätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TOIMITUSJOHTAJA, NUORISOKESKUS ANKKAPURHA, KOUVOLA

Nykyisen johtajamme siirtyessä uusiin tehtäviin haemme hänelle seuraajaa osaksi moniammatillista työyhteisöä, jonka perustehtävänä on vaikuttava nuorisotyö. Ankkapurhan kulttuurisäätiö toteuttaa ensisijaisesti nuorisolain mukaista valtakunnallista ja kansainvälistä nuorisokeskustoimintaa Nuorisokeskus Ankkapurhana sekä järjestää kulttuuri-, matkailu- ja ravitsemispalveluja Ankkapurhan alueella Kouvolassa.

Haemme Ankkapurhan kulttuurisäätiöön TOIMITUSJOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan toimisuhteeseen.
Jos sinua puhuttelee työ lasten ja nuorten parissa inspiroivassa toimintaympäristössä sekä yhteiskuntavastuullisen ja kestävän kehityksen toiminnan edistäminen, niin tässä on sinulle loistava mahdollisuus tarttua toimeen.

TEHTÄVÄKUVAUS

Ankkapurhan kulttuurisäätiön toimitusjohtajan tehtävässä vastaat säätiön talous- ja henkilöstöhallinnosta, sekä osallistut aktiivisesti hankkeiden ja projektien hakemisiin ja raportointeihin. Tehtävän keskiössä on nuorisokeskustoiminnan organisointi ja kehittäminen.

Nuorisokeskustoiminnan tueksi Ankkapurhan kulttuurisäätiö tuottaa monipuolisia ravintola- ja kahvilapalveluja, kokous- ja koulutuspaketteja sekä eri kokoisia tapahtumia. Toimitusjohtajana johdat motivoitunutta tiimiä, johon kuuluu nuorisoalan ja ravintola-alan ammattilaisia, puhtaanapidon ja kiinteistönhoitoalan ammattilaisia sekä viestinnän ja hallinnon osaajia.

Toimitusjohtajan työtä tukevat johtoryhmä, säätiön hallitus sekä valtakunnallinen Suomen Nuorisokeskusyhdistys ry.

Työpaikkasi sijaitsee idyllisessä kartanomiljöössä Kouvolan Anjalassa.

TOIMITUSJOHTAJAN TEHTÄVÄN MENESTYKSELLINEN HOITAMINEN EDELLYTTÄÄ

-hyviä johtamis- ja esimiestaitoja sekä näyttöjä tuloksellisesta toiminnan johtamisesta
-innostavaa työotetta, jonka kautta voit antaa esimerkkiä meille kaikille
-vahvaa talousosaamista
-kykyä kehittää uusia toimintatapoja moniulotteisessa toimintaympäristössä
-erinomaisia yhteistyö-, verkostoitumis-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja

KOULUTUS

-tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

YHTEYDENOTOT

Hae tehtävään sähköisesti osoitteessa https://urly.fi/3BQs liittämällä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Ankkapurhan kulttuurisäätiön toimitusjohtaja Pasi Hedman 040 835 4337
Ankkapurhan kulttuurisäätiön hallituksen puheenjohtaja Petteri Ikonen 2.10.24 jälkeen 044 702 8200

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa 504/2002 tarkoitettu rikosrekisteriote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi). Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

ANKKAPURHAN KULTTUURISÄÄTIÖ

Kouvolassa toimiva Ankkapurhan kulttuurisäätiö tarjoaa aktiviteetteja ja palveluja ryhmille, matkailijoille, yrityksille, yhteisöille ja asukkaille. Nuorisokeskus Ankkapurha on yksi kahdeksasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Ankkapurhan kulttuurisäätiö on Yhteiskunnallinen yritys, jonka elämyksellinen miljöö sijaitsee vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudusta.

Tutustu toimintaamme täällä www.ankkapurha.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta