Psykologi, mielenterveys- ja päihdepalvelut Linna, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Osaava tiimimme koostuu sairaanhoitajista ja psykologeista. Terveysaseman lääkärit ja vastaanoton muu henkilökunta toimivat miepä-tiimin taustatukena ja päinvastoin. Tarjoamme vastaanoton henkilöstölle konsultaatioita mielenterveys- ja päihdehoidoissa ja vastaamme alueen perustason mielenterveys- ja päihdepalveluista.

Psykologina teet mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden lyhytterapeuttiseen malliin perustuvaa vastaanottotyötä. Pääset tekemään asiakaslähtöistä työtä, jossa tavoitteena on asiakkaan osallisuutta tukeva työote. Itsenäisen vastaanottotyön lisäksi teet tiivistä yhteistyötä sosiaali- ja terveyspalveluiden eri yksiköiden sekä erikoissairaanhoidon kanssa. Lähiesihlönäsi toimii johtava psykologi ja pääset konsultoimaan psykiatrian erikoislääkäriä etänä säännöllisesti useana päivänä viikossa.

Mitä tarjoamme sinulle:
omonialaisen tiimin tuen, jolta saat sparrausta ajatuksiisi
omonipuoliset ja vaikuttavat työtehtävät
okattavan perehdytykset työhösi ja toimintaan yhteistyössä
oosittaisen etätyömahdollisuuden
ooman työn organisoinnin liukuvan työajan puitteissa
otauoille kahvit ja tee sekä kahvimaidot
olisäksi muut monipuoliset työsuhde-edut, kuten työterveyshuollon palvelut, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu Epassilla, työnantajan lounasetu sekä Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa.

Edellytämme, että olet Suomessa laillistettu psykologi ja sinulla on kokemusta lyhytterapeuttisesta työstä sekä ymmärrystä päihdeproblematiikasta. Katsomme eduksesi kokemuksen vastaavista tehtävistä ja soveltuvan täydennyskoulutuksen. Arvostamme avointa ja aktiivista asennetta sekä ennen kaikkea kykyä työskennellä asiakaslähtöisesti. Odotamme sinulta hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä marraskuun aikana, mutta sovimme kanssasi aloituksesta erikseen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Kiinnostuitko? Mietityttääkö jokin tai haluaisitko muuten vain keskustella tarjolla olevasta työtehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä: lisätietoja tehtävästä antavat johtava psykologi Riikka Turku, riikka.turku@pirha.fi, p. 040 6656204 ja palvelupäällikkö Kaija Saari, kaija.saari@pirha.fi, p. 044 4722628.

Tule siis meille ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-3977-24/fi_FI