Tuntiopettajana toimiva resurssiopettaja, Kirkkonummen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tuntiopettajana toimiva resurssiopettaja, jolla kiinteitä opetustunteja 8 ja muu opetustyö suunniteltavissa viikottain tarpeen ja koulun tilanteiden mukaisesti. Tehtävässä edellytetään hyvää yhteistyökykyä ja ennakointia.

Masalan koulu on monimuotoinen, monikulttuurinen ja monella tavalla oppivien ihmisten kasvuyhteisö. Panostamme korkealaatuisen opetuksen lisäksi sosiaalisiin taitoihin. Kohtaamme kaikki yhteisön jäsenet arvostavasti ja kunnioittavasti. Koulussamme toimii muun muassa yleisopetuksen luokat 1-6, kolme pienluokkaa ja valmo-luokka. Olet aidosti kiinnostunut oppilaan opettamisesta ja ohjaamisesta.

Tehtävässä edellytetään kokemusta monikulttuurisesta toimintaympäristöstä, hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta toimia osana tiivistä työyhteisöä.
Arvostamme kokemusta ja näyttöä hyvistä ryhmänhallintataidoista. Lisäksi arvostamme opetuksen järjestämisen selkeää struktuuria.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Pätevien hakijoiden puutuessa, myös ei-kelpoiset huomioidaan.

Hakemukset toimitetaan 8.10.2024 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain KIR-03-408-24).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KIR-03-408-24/fi_FI