Suuhygienisti, Keiturin Sote Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
SUUHYGIENISTI, tule töihin Keiturin Soteen suun terveydenhuoltoon.

Etsimme joukkoomme innostunutta, myönteisen asenteen omaavaa, itsenäiseen työskentelyyn pystyvää suuhygienistiä Keiturin Soten suun terveydenhuoltoon.

Suuhygienistinä työskentelet laaja-alaisesti eri ikäryhmien suun terveydenhoidossa, sairauksien ennaltaehkäisyssä sekä suu- ja hammassairauksien hoidossa ja ylläpidossa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa ja osana oikomishoidon tiimiä. Keskeistä meille on asiakaslähtöisten ja vaikuttavien palvelujen tuottaminen hyviä käytäntöjä edelleen kehittäen sekä uusia innovaatioita soveltaen. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ahkeruutta, joustavuutta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaisen pätevyyden Suuhygienisti AMK tai sitä vastaava, suuhygienisti, hammashuoltaja tai ylemmän hammashoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§ rokotussuoja.

Tehtävä on vakituinen ja voimme tarvittaessa joustaa työaikojen suhteen. Palkkaus määräytyy AVAINTA työehtosopimuksen mukaan. Työyhteisömme on savuton.

Virtain kaupunki tarjoaa monia etuja uusille asukkaille. Halutessasi myös me autamme asunnon hankkimisessa. Virrat tarjoaa uusien työntekijöiden käyttöön mm. asuntoja 50 % alennuksella kuuden kuukauden ajaksi, maksuttoman varhaiskasvatuksen sekä alle 3-vuotiaasta lapsesta kotihoidontuen kuntalisää ensimmäisestä lapsesta 300 euroa/lapsi/kk ja muista lapsista 100 euroa/lapsi/kk. Virroilla on hyvät ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja upea luonto. Tutustu Virtain kaupungin elinvoimapakettiin tarkemmin tästä linkistä: https://www.virrat.fi/elinkeinot-ja-tyollisyys/onnistu-virroilla/elinvoimapaketti-2024/

Mikäli kiinnostuit, tee hakemuksesi ja CV Kuntarekryyn tai lähetä sähköpostitse osoitteeseen terhi.palander@keiturinsote.fi 20.10.2024 mennessä. Tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Avopalveluiden päällikkö Terhi Palander puh. 044 715 1461
Suun terveydenhuollon esihenkilö Arja Kässi puh. 050 552 1012
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622144/fi_FI