Hankintapäällikkö, MPS Career Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt osaavaa ja kokenutta hankintapäällikköä vastaamaan yrityksen hankinnoista materiaalien, ostoihin ja sopimuksiin liittyen.

Työ on itsenäistä ja edellyttää kokemuksen lisäksi analyyttista ja toimeen tarttuvaa otetta sekä kykyä uudistaa ja kehittää toimintoja kustannustehokkaasti ja pitkäjänteisesti. Kuulut yrityksen johtoryhmään ja tukenasi on johdon lisäksi tuotannon, tuotekehityksen ja myynnin osaajat. Työ ei sisällä esihenkilövastuuta, mutta yhteistyö ja vuorovaikutus kollegojen, asiakkaiden ja verkostojen kanssa on tärkeää.

Vastuut ja tehtävät:

- Materiaalien, raaka-aineiden ja komponenttien hankinta ja oikea-aikainen saatavuus kustannustehokkaasti sekä materiaalivirtojen ja varastotasojen seuranta ja optimointi
- Toimittajayhteistyön ylläpito ja neuvottelut toimittajien kanssa sekä uusien ja kilpailukykyisten hankintalähteiden etsintä
- Hankintasopimusten laatiminen (vakuutukset, kiinteistöihin liittyvät hankinnat, energia, IT, puhelimet yms.)
- Ostotoimintojen hallinta ja kokonaisvaltainen kehittäminen
- ERP-kehitystyö hankintatoimen osalta

Edellytykset:

- Soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava koulutus
- Vahva kokemus hankintatoimesta ja hankintaprosesseista
- Kyky analysoida dataa ja tehdä päätöksiä sen perusteella
- Erinomaiset neuvottelu- ja kommunikointitaidot
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Toimipaikkamme sijaitsee Ylivieskassa, mutta osittainen etätyö on mahdollista.

Aimo Kortteen Konepaja Oy on vuonna 1993 Ylivieskassa perustettu metallikonepaja, jolla on pitkä 1960-luvun loppupuolelle ulottuva historia perheyrityksenä. Yrityksen erikoisosaamista on läpi historian ollut rehumyllyjen ja rehumurskainten suunnittelu, valmistus ja myynti. Yritys kehittää ja valmistaa maatilojen korkealaatuista tuoteteknologiaa, joka säästää energiaa ja ympäristöä, vähentää ja helpottaa maataloustyötä sekä parantaa tilojen kannattavuutta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/hankintapaallikko/DoBqXP