Psykologi, fysiatrian poliklinikka, Pietarsaari, Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 8.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Fysiatrian poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan asiakkaita, joilla on mm. tuki- ja liikuntaelinten sairauksia ja vaurioita sekä toiminnallisia häiriöitä. Toimintaan kuuluu kipupoliklinikka- ja kuntoutustutkimustoiminta. Työ on moniammatillista ja yhteistyö eri ammattiryhmien välillä on aktiivista.

Psykologin tehtäviin kuuluu osallistuminen kuntoutustutkimuksiin, kuntouttavassa tarkoituksessa annettu terapeuttinen tuki poliklinikan asiakkaille sekä tarvittaessa muihin yksikköihin kohdistuva konsultointi. Työtehtäviin sisältyy myös psykologiset tutkimukset, tarpeen mukaan yhteistyössä muiden yksiköiden kanssa.
Fysiatrian yksiköllä on toimintaa sekä Pietarsaaressa että Vaasassa. Pääasiallinen toimipaikkasi on Pietarsaaressa, mutta asiakkaat tulevat koko hyvinvointialueelta ja palvelut keskiselle ja eteläiselle alueelle voidaan antaa joko etänä tai lähivastaanotolla Vaasassa. Toivotaan valmiutta tiettyyn maantieteelliseen liikkuvuuteen - mikä samalla lisää oman työsi dynaamisuutta!

Psykologina kuulut Pohjanmaan hyvinvointialueen psykologilinjaan ja tarjolla on laaja kollegiaalinen tuki. Psykologilinjaa johtavat psykologit. Palkka on kilpailukykyinen ja tehtävää tukeva muodollinen lisäosaaminen johtaa korkeampaan palkkaan. Työnantaja tarjoaa myös erilaisia työsuhde-etuja.

Odotamme sinulta kiinnostusta tähän laajaan asiakasryhmään sekä hyvää yhteistyökykyä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta sitä ei edellytetä.

Kelpoisuusvaatimus:
Laillistettu psykologi.
Hyvä suullinen ja kirjallinen taito maamme molemmissa kansalliskielissä.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen rokotussuoja.

Sovelletaan koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/OVPH-15-121-24/fi_FI