Psykologi, lasten ja nuorten psykiatrinen vast.ot, Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 8.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mikäli lasten ja nuorten sekä heidän perheittensä auttaminen on lähellä sydäntäsi, tule psykologiksi meille Pietarsaareen! Kokenut moni-ammatillinen tiimimme työskentelee erikoissairaanhoitotasoisesti lasten, nuorten, perheiden ja heidän laajennetun verkostonsa kanssa. Saat tiimimme toisesta psykologista kollegan ja tulet samalla osaksi koko Pohjanmaan hyvinvointialueen, psykologien johtamaa psykologilinjaa, joka tarjoaa kollegiaalista tukea ja vaikutusmahdollisuuksia. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja tehtävää tukeva muodollinen lisäosaaminen johtaa korkeampaan palkkaan. Työnantaja tarjoaa myös erilaisia työsuhde-etuja.

Psykologina olet työryhmän psykologian asiantuntija ja työtehtäviisi kuuluvat keskusteluhoidot, psykologiset arvioinnit, konsultaatiot sekä verkostotyö. Sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää omaa työtäsi, samalla toimien yhteistyössä tiimin kanssa.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta lasten ja nuorten mielenterveyshäiriöiden arviointiin ja hoitoon sekä hyvää yhteistyökykyä. Työ edellyttää halukkuutta työskennellä sekä suomen että ruotsin kielellä, mutta työnantaja tukee toisen kotimaisen kielen vahvistamista kielikurssilla, mikäli olet epävarma oman kieliosaamisesi suhteen!

Kelpoisuusvaatimus:
Laillistettu psykologi.
Hyvä suullinen ja kirjallinen taito maamme molemmissa kansalliskielissä.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen rokotussuoja. Ennen valinnan voimaantuloa on toimeen valitun esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain mukainen rikosrekisteriote (laki 504/2002).

Sovelletaan koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/OVPH-15-120-24/fi_FI