Sosiaaliohjaaja, Järvi-Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen virkaan Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle työikäisten palveluiden aikuissosiaalityön- ja ohjauksen tiimiin. Viran työtehtäviä on Järvi-Pohjanmaan sekä Kaksineuvoisen alueen kunnissa. Alkusijoituspaikkana on Alajärvi. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.7.2025 saakka.

Sosiaaliohjaajan virassa painottuu alle 30-vuotiaiden parissa tehtävä aikuissosiaalityö. Työ koostuu mm. palveluntarpeenarvioinneista, suunnitelmallisesta sosiaaliohjauksesta, aktivointityöstä sekä talous,- ja toimeentulotukityöstä.

Työikäisten palveluiden aikuissosiaalityön ja- ohjauksen työtiimissä Järvi-Pohjanmaalla toimii neljä sosiaaliohjaajaa, sosiaalityöntekijä, toimistosihteeri sekä vastuuyksikköjohtaja. Tehtävän hoitamiseen kuuluu liikkumista alueen eri kunnissa, joten omaa autoa tarvitaan työn suorittamiseksi.

Edellytämme asiakaslähtöisyyttä ja hyvää yhteistyökykyä toimia laajassa verkostossa. Arvostamme sosiaaliohjaajan työkokemusta eri tehtävistä ja digi osaamista. Toivomme sinulta joustavuutta, oman työn organisointitaitoja ja hyviä vuorovaikutus - sekä yhteistyötaitoja. Tarjoamme sinulle kannustavan, tukevan ja kehittämismyönteisen työyhteisön. Työnohjaus järjestetty.

Kelpoisuusehtona on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, 3 §, 8 §.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620970/fi_FI