Sähköasentaja pääkaupunkiseudulle, Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme yhteistyöyrityksellemme SÄHKÖASENTAJAA pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen.
Työtehtävinä on erilaiset sähkö- ja valaisinasennukset osana asennusryhmää. Työ sisältää mahdollisesti paljon matkatyötä.

Vaatimuksena:
-Sähköasentajan koulutus ja vaadittavat luvat voimassa
-Vähintään vuosi työkokemusta sähköasennuksista
-Halu kehittyä työssä
-Oma-aloitteinen työote
-Mahdollisuus tehdä matkatyötä
-Erityisesti kokemus valaistusratkaisujen hoidosta katsotaan eduksi

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Jos kiinnostuit tästä työstä, lähetä hakemuksesi tämän sivun alalaidassa olevan hakupainikkeen kautta tai siirtymällä osoitteeseen https://henkilostoasiantuntijat.fi/tyopaikat/.
Muut työpaikkamme löytyvät osoitteesta: www.henkilostoasiantuntijat.fi/tyopaikat
Lisätiedot: eetu.suokas@henkilostoasiantuntijat.fi
Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy on keskisuomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointiratkaisut sekä työllistämisen asiantuntijapalvelut.Olemme reilu ja omista työntekijöistämme huolehtiva henkilöstöpalveluyritys. Työterveyden ja lakisääteisten vakuutusten lisäksi olet meidän kauttamme vakuutettu myös vapaa-ajalla. Maksamme sinulle aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan lomarahoineen ja mahdollisine sairaspäivärahoineen.Työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa ja työterveys hoidettu Mehiläisen kautta.Voit tehdä meillä töitä keikkaluontaisesti, määräaikaisesti tai vakituisesti. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia eri alan osaajia, joilla on osaamista ja halua tehdä töitä. Tule meille töihin!
Seuraa työpaikkailmoituksiamme kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa:https://henkilostoasiantuntijat.fi/https://www.facebook.com/henkilostoasiantuntijat/https://www.instagram.com/henkilostoasiantuntijat/https://twitter.com/henkilostoasiat/https://www.linkedin.com/company/suomen-henkilostoasiantuntijat-oy/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://henkilostoasiantuntijat.fi/tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=634&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol