Sosiaalityöntekijän sijaisuus arviointiyksikköön, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Palkkaus: 4141,31€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Sinua, sosiaalityöntekijä määräaikaiseen viransijaisuuteen ajalle 14.10.2024 - 24.4.2025 Pohjois-Savon hyvinvointialueen perhekeskuspalveluihin. Palvelussuhteen alkaessa palvelualueena on perhekeskuspalveluiden alkuarviointiyksikkö pohjoisella alueella. Työn aloitus voidaan sopia joustavasti.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?
Perhesosiaalityön alkuarvioinnissa työskennellään Pohjois-Savon hyvinvointialueelle tulleiden vireilletulojen käsittelyn parissa yhteistyössä monenlaisten verkostojen kanssa. Yksikkömme palvelee kaikkia Pohjois-Savon hyvinvointialueen kuntia. Käsittelemme alkuarvioinnissa 7 arkipäivän sisällä lastensuojeluilmoitukset ja yhteydenotot sosiaalihuollosta vastaavaan viranomaiseen.

Sosiaalityöntekijänä toimit yhteistyössä perheen kanssa sekä erilaisten verkostojen kanssa, joita ovat esimerkiksi terveydenhuolto, poliisi, varhaiskasvatus, neuvolat, oppilaitokset. Selvitämme perheen kanssa tulleen vireilletulon syitä ja taustoja, ja arvioimme sopivia palveluita perheelle ja lapsille. Työskentely on intensiivistä ja tarvittaessa toimimme asiakkaan asiassa kiireellisesti. Arvioimme lapsen kiireellisen lastensuojelun tarpeen ja teemme tarvittavat toimenpiteet.

Keitä me olemme?
Alkuarvioinnissa meillä työskentelee 11 sosiaaliohjaaja, 5 sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Toimimme tiiminä ja työskentelyalueemme on koko Pohjois-Savon hyvinvointialueen alue. Työskentelemme pääosin työpareittain. Sinulla on työssäsi tiimin tiivis tuki ja johtavan sosiaalityöntekijän tuki ja perehdys. Työmme on liikkuvaa ja toimimme paljon perheiden kotona ja verkostoissa

Tarjoamme Sinulle
- Hyvän perehdytyksen
- Koulutusmahdollisuudet
- Ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä.
- Käytössäsi on työterveyshuollon palvelut sekä Epassi kulttuuriin, liikuntaan ja hyvinvointiin.
- Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti, 4141,31 €/kk.

Olisitko Sinä etsimämme sosiaalityöntekijä?

Kelpoisuusehtona on sosiaalityöntekijän kelpoisuus (YTM / VTM) sekä Valviran rekisteritieto (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015). Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa päätöksen tiedonsaannista työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Noudatamme tartuntalain 48§ mukaista rokotesuojaa.

Viran täytössä noudatetaan koeaikaa, joka on maksimissaan puolet sijaisuuden kestosta.

Sinulle on paikka sydämessä. Tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/607774/fi_FI