Liikuntaneuvoja, Hangon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hangon kaupungin liikuntapalveluihin haetaan liikuntaneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2025 alkaen.

Tehtävä edellyttää liikunnanohjauksen perustutkintoa tai vastaavaa liikunta-alan koulutusta. Uimaopettajakoulutus katsotaan eduksi. Hakijalta edellytetään hyvää suullista ja kirjallista osaamista toisessa kotimaisessa kielessä sekä riittävää osaamista toisessa kotimaisessa kielessä. Työtehtäviin kuuluu mm. liikunnanohjaus ja -suunnittelu, liikuntaneuvonta, koulutus-, suunnittelu- ja kehittämistehtävät, liikuntatoimen kotisivujen sekä sosiaalisen median hoitaminen sekä uimakoulutoiminnan suunnittelu ja koordinointi.

Tehtävää haetaan www.kuntarekry.fi kautta, 8.10.2024 kello 15.00 mennessä.
HUOM! Liitä hakemukseesi tutkintotodistuksesi.

Toimeen valitun on toimitettava rikosrekisterilain (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä ennen tehtävän aloittamista sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan kuukauden (1 kk) kuluessa tehtävän alkamisesta.
Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Työaika on 38.25 h/viikko.

Yhdenvertaisuuden edistämiseksi rekrytoinneissa kaikki Hangon kaupungin rekrytoinnit tehdään anonyymisti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytoija tekee haastatteluvalinnat näkemättä hakijan henkilötietoja (esim. nimi, syntymäaika, äidinkieli, sukupuoli tai yhteystiedot).
Näin ollen on tärkeää, että kerrot hakemuslomakkeessa riittävän kattavasti tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja kokemuksestasi.
Anonymiteetin säilyttämiseksi on tärkeää, ettet kirjoita mitään henkilötietoja hakemuslomakkeen vapaisiin tekstikenttiin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622046/fi_FI