Varhaiskasvatuksen avustaja, Vihdin kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Palkkaus: 2213,46€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Perustuuko työsi kasvatusoptimismiin, positiiviseen työotteeseen ja yhteisöllisyyden periaatteeseen? Haluatko työskennellä kunnassa, jossa kuuluu lapsen ääni?

Etsimme sinua

Varhaiskasvatuksen avustaja

Varhaiskasvatuksen ammattilaisten joukkoon Vihtiin toteuttamaan laadukasta varhaiskasvatusta oppivassa yhteisössä. Työsuhde on määräaikainen ajalla 7.10.2024-19.6.2025. Tehtävän ensimmäinen sijoituspaikka on Lankilan päiväkoti.

Päiväkodeissamme on työhönsä sitoutunut, innostunut ja motivoitunut henkilöstö. Varhaiskasvatuksessamme on vahva yhdessä toimimisen ja positiivisen pedagogiikan kulttuuri. Keskeisiä arvojamme ovat lapsen arvostava kohtaaminen ja lämmin vuorovaikutus. Työtäsi tukee oma tiimi.

Lankilan 9-ryhmäinen päiväkoti sijaitsee Lankilan harjun tuntumassa, lähimaasto tarjoaa monipuoliset toimintamahdollisuudet varhaiskasvatukselle. Luontokasvatukselle on ympäristössämme mahtavat puitteet ja päiväkodilla on oma kota. Päiväkodissamme toimii luontoesiopetusryhmä. Toimintamme punaisena lankana on Tove Janssonin Muumimaailma. Muumilaaksossa arvostamme lapsuutta. Pidämme tärkeänä toisten huomioon ottamista, empaattisuutta ja vuorovaikutusta. Muumifilosofia sisältää ystävyyden, hellyyden, huomaavaisuuden, uteliaisuuden ja uuden oppimisen periaatteet. Kutsumme huoltajat avoimeen ja välittömään yhteistyöhön lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen tukemiseksi.

Odotamme sinulta yhteistyötaitoja ja yhteisöllisyyteen sitoutumista. Arvostamme erityisesti sensitiivisyyttäsi lapsen vuorovaikutuksessa ja moninaisuuden kohtaamisessa. Viihdyt meillä, mikäli koet tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnä olevan vuorovaikutuksen sekä itsesi kehittämisen.

Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tarjoamme sinulle:
- Suunnitelmallisen perehdytyksen
- Ammattitaitoisen työyhteisön ja läsnäolevan esihenkilön
- Erinomaiset koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- Henkilöstöetuina mm. ePassilla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluita, BREAK PRO taukoliikuntaohjelman, alennuksia vihtiläisistä yrityksistä
- Työterveyshuollon palvelut
- Työhöntulotarkastuksen työterveydessä
- Kunta-alan lomaetuudet

Lisätietoja: Päiväkodin johtaja Nina Ruotsalainen (yksikön esihenkilö), p. 050 3608794 nina.ruotsalainen@vihti.fi tai varajohtaja Leena-Maija Leinonen p. 044 4675557.

Työ alkaa 7.10.2024 tai sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy ja hakemukset toimitetaan 1.10.2024 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain VIH-03-433-24)

Haastattelut järjestetään viikolla 40.

Vihdin kunta on savuton ja tuoksuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VIH-03-433-24/fi_FI