Rahoitusneuvoja tai -asiantuntija, Koillismaan Osuuspankki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OP Koillismaa on OP Ryhmään kuuluva osuuspankki. Olemme markkinajohtaja alueellamme ja palvelemme pankkimme asiakkaita Kuusamon, Pudasjärven ja Taivalkosken kuntakeskuksissa.

Haemme nyt osaavaan joukkoomme rahoitusneuvojaa tai -asiantuntijaa.

Tehtävässä myyt erilaisia rahoituspalveluja henkilö- tai yritysasiakkaillemme. Tarjoat aktiivisesti ratkaisuja niin konttorissa, puhelimessa kuin digitaalisten kanavien kautta. Myös uusasiakashankinta on tärkeä osa työtäsi.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän, mahdollisuuden kehittää omaa asiantuntijuuttasi finanssialalla sekä OP Ryhmän kilpailukykyiset edut.

Keskeisiä arvoja toiminnassamme ovat vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen. Meillä on joustavat työjärjestelyt ja panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin. Koillismaan luonnosta löytyvät monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Toivomme sinulta
Omalla aktiivisella ja ratkaisukeskeisellä asiakkuudenhoidolla sekä yhteistyöllä pankin muiden ammattilaisten kanssa mahdollistat asiakkaille OP Ryhmän parhaat ratkaisut ja erinomaisen asiakaskokemuksen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja kyky johtaa omaa tekemistäsi. Haluat menestyä työssäsi, olet tuloshakuinen ja innostunut aktiivisesta myynnistä. Tehtäväkuva määritellään tarkemmin koulutuksesi, työkokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja saat henkilöasiakasrahoituksen tehtävästä pankinjohtaja Jonne Ivolalta, p. 040 765 7026, ja yritysasiakasrahoituksen tehtävästä pankinjohtaja Pasi Tennilältä, p. 050 314 0150. Lähetä hakemuksesi 6.10.2024 mennessä osoitteessa op-careers.fi.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti.

OP Ryhmä on monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta kunnioittava työyhteisö. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi. Arvostamme erilaisuuden mukanaan tuomaa rikkautta ja monipuolisia näkökulmia. Kannustamme kaikkia hakemaan meille töihin, sillä meillä on jotain yhteistä.

Olemme sitoutuneet rakentamaan toiveikkaampaa tulevaisuutta - hienoa, että haluat mukaan yhteiselle matkallemme.

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä. Olemme asiakkaidemme omistama, yksi finanssialan houkuttelevimmista työnantajista Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 13 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, sijoitus-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalveluita neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://op-careers.fi/job/Pudasj%C3%A4rvi-Rahoitusneuvoja-tai-asiantuntija/1120016401/