Juristi, Koillismaan Osuuspankki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OP Koillismaa on OP Ryhmään kuuluva osuuspankki. Olemme markkinajohtaja alueellamme ja palvelemme pankkimme asiakkaita Kuusamon, Pudasjärven ja Taivalkosken kuntakeskuksissa.

Haemme nyt OP Koillismaan lakipalveluihin Pudasjärvelle juristia.

Tehtävänä on asiakkaidemme lainopillisten toimeksiantojen hoitaminen Pudasjärvellä ja Taivalkoskella sekä tarvittaessa myös Kuusamossa, painottuen perhe- ja perintöoikeudellisiin asioihin.

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän, mahdollisuuden kehittää omaa asiantuntijuuttasi finanssialalla sekä OP Ryhmän kilpailukykyiset edut.

Keskeisiä arvoja toiminnassamme ovat vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen. Meillä on joustavat työjärjestelyt ja panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin. Koillismaan luonnosta löytyvät monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Toivomme sinulta
Sinulla on OTM-tutkinto tai olet juuri valmistumassa ja omaat käytännön kokemusta juridisten tehtävien hoitamisesta tai mahdollisesti jo kokemusta vastaavista juristin tehtävistä.

Olet itsenäinen ja joustava työskentelijä, joka organisoi tehokkaasti omaa tekemistään. Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä, kiireenkin keskellä. Yhteistyökyvylläsi ja vuorovaikutustaidoillasi hoidat asiakaskohtaamiset menestyksekkäästi ja luot erinomaisen asiakaskokemuksen. Kykenet ymmärtämään asiakkaan muuttuvat elämäntilanteet ja -tarpeet sekä tarjoamaan näihin sopivia ratkaisuja.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Jonne Ivola, p. 040 765 7026. Lähetä hakemuksesi 6.10.2024 mennessä osoitteessa op-careers.fi.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti.

OP Ryhmä on monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta kunnioittava työyhteisö. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi. Arvostamme erilaisuuden mukanaan tuomaa rikkautta ja monipuolisia näkökulmia. Kannustamme kaikkia hakemaan meille töihin, sillä meillä on jotain yhteistä.

Olemme sitoutuneet rakentamaan toiveikkaampaa tulevaisuutta - hienoa, että haluat mukaan yhteiselle matkallemme.

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä. Olemme asiakkaidemme omistama, yksi finanssialan houkuttelevimmista työnantajista Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 13 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, sijoitus-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalveluita neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://op-careers.fi/job/Pudasj%C3%A4rvi-Juristi/1120016101/