Projektipäällikkö, OTSO-hanke, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Palkkaus: 4605,63€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle Sotekeskukseen innostunutta ja osaavaa projektipäällikköä OTSO-hankkeeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 31.12.2025.

Millaisesta hankkeesta on kyse?

Pohjois-Savon hyvinvointialueella otetaan käyttöön Sosiaali- ja terveysministeriön Omalääkäri 2.0 linjausten mukainen OmaTiimi-malli hoidon jatkuvuuden turvaamiseksi. Malli kohdentuu kiireettömän asiakkaan asiaan (paljon palveluja käyttävät ja pitkäaikaissairaat). OmaTiimin asiakasprosessiin kytketään digitaalisia palveluja (digiklinikka), rakenteinen terveys- ja hoitosuunnitelma sekä kehitetään asiakkuuden hallinnan tiedonhallintaa ja työkaluja ammattilaisille terveys- ja hoitosuunnitelman jatkoksi. Osana OmaTiimi-mallia yhdenmukaistetaan myös potilaan yhteydenottoprosessi.

Opetusvastaanotto 2.0 on monialainen koulutusmalli, jossa tulevat sote-ammattilaiset valmentautuvat OmaTiimi-mallin mukaiseen työtapaan ja rakenteisiin. Tavoitteena on, että jatkossa opetusvastaanotto tuottaa OmaTiimi-mallin mukaisesti palvelua kohderyhmän hyvinvointialueen asiakkaille. Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt hankkeelle valtionavustusta 2,5 milj euroa vuosille 2024-2025. Ohjelman rahoitus tulee EU:n kertaluontoisesta elpymisvälineestä (Next Generation EU).

Millaiseen työhön haemme tekijää?

Projektipäällikkönä tehtäväsi on vastata hankkeen Investointien 1 (OmaTiimi ja Opetusvastaanotto 2.0) ja 4 (Rakenteinen terveys- ja hoitosuunnitelma ja asiakkuuden hallinnan kehittäminen) sisältämien projektien suunnittelusta ja operatiivisesta johtamisesta, projektien toiminnan ja talouden seurannasta, raportoinnista, vaikutusten arvioinnista ja viestinnästä rahoittajan ohjeistuksen mukaisesti.

Projektipäälliköllä on apunaan OmaTiimi ja Opetusvastaanotto 2.0 projektiasiantuntijat sekä asiantuntijalääkärit. Investoinnin 4 osalta projektipäällikön tehtävänä on johtaa digitaalisten palvelujen toiminnallinen osuus osaksi OmaTiimin asiakasprosessia. Tässä projektipäällikön tukena ovat projektin ICT-asiantuntijat. OmaTiimissä ja Opetusvastaanotto 2.0:ssa on lisäksi tehtäväkohtaisia, kohdennettuja työpanoksia.

Hankkeen Investoinnissa 3 kehitetään digitaalista Tarmoa-palvelutarjotinta. Tästä kokonaisuudesta vastaa oma projektipäällikkö Kestävää hyvinvointia Pohjois-Savoon hankkeesta (RRP2) sekä tähän hankkeeseen palkattu työntekijä. Saumaton yhteistyö heidän kanssaan kuuluu myös OTSO-hankkeen projektipäällikön tehtäviin. Projektipäällikön tehtäviin kuuluu myös laaja-alainen yhteistyö eri toimi- ja palvelualojen johdon sekä kumppaniorganisaatioiden johdon kanssa.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä hoidon jatkuvuutta Pohjois-Savon hyvinvointialueella ja saattaa OmaTiimi-malli perusterveydenhuollon käytännöksi ja tulevaisuuden sote-ammattilaisten koulutukseen. Tukenasi on hankepäällikkö sekä vahva hankkeen asiantuntijalääkäreiden, projektiasiantuntijoiden ja ammattilaisten tuki. Tehtävässäsi onnistumista ja hankkeen onnistunutta toteuttamista tukevat myös Hankevoimalan talouden ja hallinnoinnin asiantuntijat, laajempi hankkeiden kehittäjäyhteisö ja hyvän mielen yhdessä oppiva toimintakulttuuri.

Työhyvinvoinnin tukemiseksi käytössä on ePassi, työterveyshuollon palvelut ja Tyky-toimintaa. Työssä on osittaisen etätyön mahdollisuus.

Palkka on 4605,63 €/kk ja työaika 36,25 h/vko.

Olisitko sinä meidän uusi projektipäällikkömme?

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävässä vaaditaan vähintään 5 vuoden työkokemus sosiaali- ja terveyspalvelujen asiantuntija- ja tai johtotehtävissä. Eduksi katsotaan aiempi kokemus projektipäällikön tehtävästä ja näyttö laajan hankekokonaisuuden eteenpäin viemisestä.

Tehtävän menestyksellinen toteuttaminen edellyttää vahvaa substanssiasiantuntemusta perusterveydenhuollonpalveluista, toimintarakenteista ja käytännöistä. Tehtävässä tarvitaan erinomaisia ihmisten johtamisen, oman työn ja verkostojen johtamisen taitoja. Lisäksi tehtävä edellyttää erinomaista systeemistä kokonaisuuksien hallintaa ja projektin johtamistaitoja sekä viestintä- ja esiintymistaitoja.

Odotamme hakijalta myös aktiivista ja itsenäistä työotetta, joustavuutta sekä halua oppia ja kehittyä tehtävässään. Eduksi katsotaan valmennustaidot.

Tehtävän aloituksessa käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Innostuitko tehtävästä? Hae siis pian ja tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/615719/fi_FI