Laitoshuoltaja, Uittamon päiväkoti, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Palkkaus: 2.095,00€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Laitoshuoltajan työhön kuuluu pääosin siivous-, järjestely- ja tekstiilihuoltotehtäviä sekä toisinaan lapsiryhmän toiminnassa avustamista.

Sinulta odotamme alan koulutusta, joustavaa, innostunutta ja lapsilähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää työtäsi aktiivisesti. Tehtävässä tarvitaan myös hyvää suomen kielen taitoa ja riittävää TVT-osaamista.

Uittamolle pääset helposti keskustasta linja-autoilla 9 ja 13.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus. Tehtävään valittavan tulee toimittaa rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) työnantajalle.

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.:
- monipuolisia koulutuksia
- Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin

Yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-40-1231-24/fi_FI