Sosiaalityöntekijä, Lastensuojelun avohuolto, Rai, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sosiaalityöntekijänä pääset tekemään tärkeää ja vaativaa asiantuntijatyötä, jossa vastaat lapsen ja hänen läheisverkostonsa kanssa työskentelystä, avohuollon tukitoimien suunnittelusta sekä siihen liittyvästä päätöksenteosta.

Palvelualueellamme on vahvaa lastensuojelun osaamista. Avohuollon tiimiimme kuuluu 7 sosiaalityöntekijää, 3 sosiaaliohjaajaa, 1 sairaanhoitaja ja johtava sosiaalityöntekijä. Osana systeemistä tiimityöskentelyä käytössämme on vakituiset lapsiperhepsykologit. Meillä on pitkä kokemus systeemisestä tiimityöskentelystä ja systeemisestä työskentelyotteesta. Alueellamme on kolme lastensuojelun systeemistä tiimiä, jotka kokoontuvat viikoittain.

Työyhteisönä olemme joustava, monipuolista osaamista tukeva, kannustava ja kehitysmyönteinen. Meille on tärkeää, että työntekijät viihtyvät ja jaksavat hyvin työssä. Asiakastyössä korostamme aitoa, avointa läsnäoloa ja kohtaamista.
Raision työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja työtilamme ovat viihtyisät.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä, reflektoivaa ja kehittämismyönteistä työotetta, avoimuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja rohkeutta tehdä asioita toisin. Arvostamme aiempaa kokemusta lasten, nuorten ja perheiden parissa tehtävästä työstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä tiimi- ja työparityöhön. Toivomme, että olet innostunut työstäsi ja sen kehittämisestä ja ajat rohkeasti lapsen etua.

Tarjoamme työsi tueksi hyvät ja kehittyvät rakenteet sekä säännöllisen ryhmätyönohjauksen ja systeemisen tiimin vahvan tuen. Tarjoamme työssä viihtymisen näkökulmasta tärkeimmän eli kannustavan ja rennon työyhteisön, jossa ollaan valmiita tukemaan ja auttamaan jokaista. Lisäksi käytössämme on Varhan moniammatillinen tiimi ja juridinen tuki. Noudatamme lakisääteistä asiakasmitoitusta. Työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Työajan voit suunnitella liukuvan työajan puitteissa. Kehittymistäsi ammattilaiseksi ja täydennyskoulutustasi tuetaan Varhan laajojen koulutusmahdollisuuksien avulla. Lisäksi tarjoamme täydennetyn työterveyshuollon palvelut mahdollisesti henkisesti kuormittavien tehtävien johdosta.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus.
Mikäli kelpoisuusvaatimuksia täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan vuoden määräajaksi palkata sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut hyväksytysti ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Lisäksi edellytämme suomen kielen hyvää suullisia ja kirjallisia taitoja.
Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Jos kiinnostuit, hae mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-919-24/fi_FI