Sairaanhoitaja, Taipalsaaren kotihoito, Etelä-Karjalan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Palkkaus: 2947,41€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hakusessa sairaanhoitaja vahvistukseksi reippaaseen joukkoomme Taipalsaaren kotihoitoon! Taipalsaaren kotihoitoon kuuluvat Taipalsaaren kunnan ja Voisalmi-Kivisalmi alueet Lappeenrannasta.
Meillä pääset sairaanhoitajana käyttämään monipuolisesti osaamistasi, oppimaan ja kehittämään uutta yhdessä joustavan ja osaavan työyhteisön kanssa. Perehdytys räätälöidään sinun tarpeesi mukaiseksi.

Sairaanhoitajana vastaat hoitotyön asiantuntijan roolissa tiimisi asiakkaiden kokonaistilanteesta yhdessä lähihoitajien sekä muun moniammatillisen tiimin kanssa. Työ sisältää oman työn suunnittelua, sekä arviointia asiakkaan hoidon ja palvelujen tarpeesta, sairaanhoidollista erityisosaamista ja perushoidollista asiakastyötä. Yhteistyötä kotihoidossa tehdään laaja-alaisesti eri toimijoiden kanssa.

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa määrätty laillistus. Tehtävien suorittaminen edellyttää Etelä-Karjalan hyvinvointialueen voimassa olevaa lääkelupaa, jonka suorittaminen mahdollistetaan työsuhteen alussa.

Työ kotihoidossa on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön ja auton käyttömahdollisuus työtehtävissä on olennaista.

Tehtävään valittavan on esitettävä iäkkäiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (741/2023 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Työnantaja voi edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän lisäksi kattavasti erilaisia henkilöstöetuja. Meillä saat vuosittaisen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun Epassilla, mahdollisuuden hyödyntää työsuhdepolkupyöräedun sekä ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuja ja alennuksia. Panostamme nykyaikaiseen perehdytykseen sekä tarjoamme myös kattavasti verkko-oppimisen mahdollisuuksia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621771/fi_FI