Sosiaaliohjaaja keikkatyö, Pääkaupungin turvakoti ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule tekemään väkivaltatyötä!
Sosiaaliohjaajan keikkaluonteinen tehtävä (kutsutaan töihin tarvittaessa),
Asumisyksikkö Kilpola / Pääkaupungin turvakoti ry

Pääkaupungin turvakoti ry on väkivaltatyöhön keskittyvä kansalaisjärjestö. Yhdistyksen neljässä toimintamuodossa (turvakodit, Asumisyksikkö Kilpola, Lähisuhdeväkivaltatyön yksikkö ja Seniorin salaisuus- vapaaksi väkivallasta-hanke) työskentelee yli 45 väkivaltatyön ammattilaista. Yhdistys on koulutus- ja kehitysmyönteinen toimija, joka arvostaa työntekijöitään tukien työssäjaksamista erilaisin keinoin. Tervetuloa mukaan joukkoon!

Asumisyksikkö Kilpolan tilapäisen asumisen palvelun päämäärän on tukea asiakkaan itsenäistä selviytymistä ja väkivallattoman elämän rakentamista.
Aikuis- ja lapsiasiakkaat saavat ammatillista tukea väkivaltakokemuksistaselviytymiseensä, henkiseen jaksamiseensa sekä apua käytännön asioidensa hoitoon. Sekä aikuis- että lapsiasiakkailla oli omat työntekijänsä, jotka tapaavat asiakkaitaan viikoittain. Asiakkaista n. 70 % on maahanmuuttajataustaisia. Yksikössä keskitytään väkivaltatyön lisäksi maahanmuuttajatyön osaamiseen. Aikuisasiakkaiden kanssa työskentelevät vastaava sosiaalityöntekijä (esimies) ja kaksi aikuistyön sosiaaliohjaajaa. Työntekijät työskentelevät pääsääntöisesti arkisin klo 9-16.30 / 17.

Työskentelyn keskeisinä teemoina ovat väkivaltakokemuksen läpikäyminen ja siitä selviäminen, sosiaali- ja palveluohjaus sekä vanhemmuuteen liittyvät asiat. Pysyvän asunnon saaminen asiakkaalle on kiinteä osa työtä, joten asiakkaita tuetaan asunnon hakemisessa ja asunnon saamisen esteiden poistamisessa.
Asumisyksikkö Kilpolassa on tulevaisuuteen suuntaava työote. Sitä toteutetaan kotoutumisen tukemisena muun muassa lisäämällä asiakkaiden tietoa suomalaisesta yhteiskunnasta, palvelujärjestelmästä, asiakkaan oikeuksista ja velvollisuuksista. Asiakkaan tärkein yhteistyötaho on sosiaalitoimi edustajineen. Muut yhteistyötahot määrittyvät asiakkaan verkoston mukaan, esim. työvoimatoimisto, Kela, eri asuntotoimistot, asianajajat, oikeusaputoimistot, terveydenhuolto sekä asiakkaiden velkatilanteen selvittelyyn liittyvät palvelut.

Etsimme joukkoomme keikkatyötä (kutsutaan tarvittaessa töihin) tekeviä henkilöitä, joilla on amk-tasoinen koulutus, kokemusta palvelujärjestelmästä ja erilaisista sosiaalitoimen työtehtävistä. Hyvät englannin kielen ja suomen kielen taidot ovat välttämättömät.
Arvostamme erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, epävarmuuden sietokykyä, oman työn organisoinnin ja johtamisen taitoja sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia.

Keikkatyö (kutsutaan tarvittaessa töihin)
Palkkaluokka: G 23+ mahdolliset palveluvuosilisät, kuuden kuukauden koeaika.
Hakuaika: 24.9.-11.10.2024

Kysymykset: vastaava sosiaalityöntekijä Oluwakemi Ariyo, 050 591 4650
Hakemukset: oluwakemi.ariyo@paakaupunginturvakoti.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:oluwakemi.ariyo@paakaupunginturvakoti.fi