Kahvilatyöntekijä, Tee- ja Kahvihuone Helmi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Cajsan Helmi etsii joukkoonsa vahvistusta kahvilatyöntekijän muodossa mielellään viimeistään 15.10. alkavaan työsuhteeseen uuden tuotteen lanseeraukseen.

Kahvilatyöntekijän työ Cajsassa koostuu tiskimyynnistä, asiakaspalvelusta, pienimuotoisesta pöytiintarjoilusta, blokkaamisesta, tiskaamisesta sekä muusta yleisestä siisteydestä ylläpidosta. Työ on siis teknisiltä vaatimuksiltaan yksinkertaista, mutta se vaatii tilanteessa läsnäoloa, tarkkuutta sekä sosiaalisuutta asiakaspalvelussa.

Edellytämmekin siis sinulta työtehtävässä onnistumista varten seuraavia asioita:

- Aikaisempaa kokemusta kahvilatyöstä tai muusta nopeatempoisesta kassatyöstä, vähintään kolmen vuoden ajalta.
- Suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista osaamista
- Hygienia- sekä anniskelupasseja
- Kykyä työskennellä myös viikonloppuisin, työvuorot sijoittuvat kello 10 ja 19 väliselle ajalle
- Yleistä maalaisjärkeä

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen, ympärivuotisen työn upeassa ympäristössä, joka on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Helsingin rautatieasemalta. Palkka sovitaan henkilökohtaisen kokemuksen ja osaamistason mukaan. Lisäksi tarjoilemasi tuotteet ovat huippulaadukkaita, omassa talossa tehtyjä, joten tuotteiden laatua ei tarvitse hävetä.

Cajsan Helmi on tammikuussa 2024 avautunut Helsingin vanhimmassa ravintolarakennuksessa toimiva herkuttelukeidas. Rakennusta restauroitiin perusteellisesti kahden ja puolen vuoden aikana ennen sen uudelleen avautumista. Restauroinnista vastasi Tee- ja Kahvihuone Helmi Oy, joka on 41-vuotias perheyritys.

Muita toimipisteitämme ovat Tee- ja Kahvihuone Helmi Vanhassa Porvoossa sekä ravintola Loviisan Kappeli.

Tutustu toimipisteisiimme ja tyyliimme nettisivuillamme www.teehelmi.fi ja Instagram- sekä Facebook tileillä Tee- ja Kahvihuone Helmi, Loviisan Kappeli sekä Cajsan Helmi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:leo.kallio@teehelmi.fi