Projektipäällikkö, Infra, Sjöblom Infra Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko rakentaa tulevaisuuden infraa meidän kanssamme?

Me Sjöblomilla etsimme sitoutunutta ja osaavaa projektipäällikköä, joka on valmis ottamaan vastuulleen monipuolisia infrarakentamisen projekteja. Kasvavana perheyrityksenä tarjoamme mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisessa ja hyvän yhteishengen omaavassa tiimissä mielenkiintoisten projektien ja modernin kaluston parissa. Toimistomme sijaitsee Pietarsaaren Alholmassa, ja projektipäällikön työtehtävät edellyttävät myös säännöllistä läsnäoloa kentällä työkohteissa.

Keskeisimmät työtehtävät:

- Sinulla on kokonaisvastuu projekteistasi, mukaan lukien aikataulutus, resurssisuunnittelu, hankinnat, kustannusseuranta ja laskutus.

- Varmistat, että projektit toteutetaan tehokkaasti ja korkealaatuisesti noudattaen voimassa olevia turvallisuus- ja ympäristösäädöksiämme.

- Teet tiivistä yhteistyötä muun henkilöstömme, yrityksen johdon, alihankkijoiden ja muiden projektien yhteistyökumppaneiden kanssa.

- Huolehdit sujuvasta yhteydenpidosta asiakkaisiin, alihankkijoihin ja muihin sidosryhmiin.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

- Soveltuvaa rakennusalan koulutusta (insinööri tai rakennusmestari)

- Työturvallisuus- ja Tulityökorttia, sekä Tieturva 2 pätevyyttä (tai valmiutta suorittaa ne)

- Kokemusta infrarakentamisen alalta

- Sujuvaa suomen tai ruotsin kielen taitoa, lisäksi toisesta vähintään hyvät taidot

- Kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn

- Järjestelmällistä työotetta ja organisointitaitoja

- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

- Ongelmanratkaisutaitoja, sekä kykyä soveltaa teknistä osaamista käytännön tilanteissa

Meille vastuullisuus, kestävyys, laatu ja turvallisuus ovat prioriteetteja ja niihin sitoutuminen on edellytys menestymiseen tässä tehtävässä. Arvostamme myönteistä asennetta, joustavuutta, sekä kykyä toimia paineen alla ja sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on kokemusta urakkalaskennasta, maanmittauksesta, koneohjauksesta ja esihenkilötyöstä, sekä englannin kielen taitoa, mutta näiden puuttuminen ei ole este tehtävän hakemiselle. Työnkuvaa on mahdollista mukauttaa osaamisesi pohjalta.

Tarjoamme

- Kokoaikaisen työsuhteen kasvavassa ja kehittyvässä perheyrityksessä

- Monipuolisen vastuullisen roolin, jossa on mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä

- Mahdollisuuden kehittyä yrityksen kasvun mukana ja edetä ammatillisesti

- Kannustavan työyhteisön tuen, motivoituneen tiimin ja kattavan perehdytyksen

- Positiivisen työympäristön, jossa arvostamme sekä työssä viihtymistä että ammatillista kehittymistä

- Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan, hakijalla on mahdollisuus esittää palkkatoive

Arvostamme työntekijöitämme ihmisinä ja osaajina. Välittävä ja inhimillinen organisaatiokulttuuri on meille sydämen asia. Työsuhde-etuina meillä on tällä hetkellä liikunta- ja kulttuurietu (ePassi), laajat työterveyspalvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Pidämme huolta työssä viihtymisestä ja hyvinvoinnista ja kannustamme henkilöstöämme oppimaan ja kehittämään omaa ammattitaitoaan ja osaamistaan entisestään.

Hakemustiedot: Kyseessä on vakituinen työtehtävä, joka alkaa perhevapaan sijaisuudella. Sijaisuuden päätyttyä jatkat työskentelyä muiden projektien johtamisen parissa. Työt alkavat mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään marras-joulukuussa 2024.

Sjöblom Infra Oy

Sjöblom on teollisuus- ja rakennusalalla toimiva perheyritys, jonka arvopohjan muodostavat turvallisuus, vastuullisuus ja luotettavuus. Laajan palveluvalikoimamme, modernin konekantamme, perinpohjaisen suunnittelu- ja kehitystyömme, sekä yli 80 hengen ammattilaistiimimme voimin olemme luotettava kumppani teollisuusyrityksille ja julkiselle sektorille. Toimintamme on laatu-, ympäristö- ja turvallisuussertifioitu ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 ja ISO 45001: 2018 standardien mukaisesti.

Puhelin: +358 50 581 9999 Sähköposti: rekry@sjoblom.fi Sijainti: Alholmintie 42
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/projektipaallikko-infra/8RbJXj