Hankepäällikkö, Viitasaaren kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Viitasaaren kaupunki etsii kehittämishenkistä ja laajat kokonaisuudet hallitsevaa HANKEPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Aikamme Musiikki -keskuksen konseptoinnista ja toiminnan käynnistämisestä.

Viitasaaren kaupunki käynnistää elokuussa 2024 Aikamme Musiikki -keskus -hankkeen, jonka tarkoituksena on vakiinnuttaa nykymusiikki osaksi kaupungin ympärivuotista toimintaa ja luoda maakunnallisesti sekä kansallisesti merkittävä nykymusiikkitoimija. Hankkeen keskeisimpinä tavoitteina on konseptoida nykymusiikki-instituutti sekä käynnistää sen toimintaa. Hanke on saanut rahoitusta Suomen Kulttuurirahaston Keski-Suomen rahastolta. Hanke kestää 31.12.2026 saakka.

Aikamme musiikki - nykymusiikin instituutin kaavaillaan muodostuvan vahvaksi nykymusiikkiin ja sen rinnakkaistaiteen ilmiöihin perustuvaksi kehittämiskeskukseksi, joka harjoittaa vaikuttavaa taiteellista toimintaa, järjestää näyttelyitä, tuottaa tapahtumia, koulutusta, taiteen perusopetuksen kokeiluja, tutkimustoimintaa, julkaisutoimintaa, palveluita, oppilaitosyhteistyötä ja hankkeita kansallisessa mitassa.

Hankepäällikön tehtävässä vaaditaan itsenäistä työotetta, kykyä ja rohkeutta visiointiin, hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä kokemusta hankehallinnoinnista. Arvostamme vahvoja kansallisia verkostoja kulttuurin saralla sekä kokemusta erilaisten rahoituskanavien hyödyntämisestä. Kokemus kulttuurituottamiseen liittyvistä työtehtävistä katsotaan eduksi.

Työsuhde on määräaikainen ja sidottu hankkeen kestoon. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä sekä englannin ja ruotsin kielen hallintaa. Tehtävässä noudatettava työehtosopimus on KVTES.

Hakemukset Kuntarekryn kautta. HAKUAIKAA ON JATKETTU 20.10.2024 KLO 15.00 SAAKKA. Aiemmat hakemukset otetaan huomioon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/615782/fi_FI