Lastaushenkilöstöä ja kurottajankuljettaja, Pentti Hämeenaho Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimimme SSAB Europe Oy:n Raahen terästehtaan alueella ja ydinpalvelumme koskee kiertotaloutta. Keräämme teräksen valmistuksen sivutuotteita ja metallin jatkojalostuksesta syntyneitä työstö- ja hukkamateriaaleja. Käsittelemme sivutuotteet ja toimitamme toimeksiantajallemme materiaalit uusiokäyttöön.

Myös infrarakentamiseen liittyvät maarakennustyöt ovat iso osa toimintaamme. Eri puolella Suomea olemme olleet mukana vuosien ajan muun muassa energia- ja tuulivoimalahankkeissa. Olemme iloisia, että olemme vakiinnuttaneet asemamme luotettuna toimijana.

Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen konttitermimaaliin Raahen satamaan lastaushenkilöstöä vastaamaan merikonttien lastaamisesta sekä konttikurottajankuljettajaa merikonttien käsittelyyn ja siirtoon. Työtehtävissä työskennellään pääsääntöisesti päivävuorossa.

Hakijalle on eduksi;

- voimassa oleva työturvakortti
- täsmällisyys ja tarkkuus
- C-ajokortti
- ajoneuvopäätelaitteen käytön osaaminen katsotaan eduksi
- tehtävän hoidossa vaaditaan tietotekniset perustaidot

Meillä on hyvä tekemisen meininki, mutta ennen kaikkea tekeminen perustuu turvalliseen ja laadukkaaseen palveluun ja olemme innovatiivinen ja kehittyvä työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä antaa Samuli Lehtola p. 050 359 6401.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.10.2024 mennessä.

Tutustu meihin: https://hameenaho.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/cc26d5e5-69d6-4d2b-b785-501426aeb6ce