Rakennusapulainen, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rakennusapulainen

Haluaisitko opintojen ohessa päästä välillä näkemään arkipäivää työmaalla tai sopisiko muiden töiden oheen hommia raksalla?Etsimme syksyksi ja talveksi 2024-2025 rakennusapulaisia vaihteleviin työtehtäviin satunnaisille työkeikoille. Meillä on tarjolla tehtäviä vaihtelevilla työmailla vaihtelevan mittaisia pätkiä. Kaipaamme joukkoomme reippaita tekijöitä, joilla on intoa fyysiseen työhön ja kiinnostus oppia raksan toimintaa.

Rakennusapulaisen työhön kuuluu vaihtelevat tehtävät työmaalla. Työt voivat sisältää esimerkiksi työmaan puhtaanapitoa, tavaroiden siirtämistä, rakennusmateriaalien suojausta, aidan rakennusta sekä pieniä, avustavia rakennustöitä. Rakennusapulaisena työskentelet osana työmaan toimintaa ja työsi mahdollistaa työmaan jouhevaa etenemistä.

Odotamme hakijalta:

Intoa kehittyä rakennusalan ammattilaiseksi
Jo hieman kokemusta alalta tai alan opintoja suoritettuna/kesken
Halua oppia työskentelemään erilaisissa työtehtävissä työmaalla
Reipasta, toimeentarttuvaa asennetta
Halua työskennellä turvallisesti ja ohjeita noudattaen
Voimassa olevaa työturvakorttia
Työtehtävissä tulee pärjätä suomella

Tarjoamme:

Mahdollisuuden päästä näkemään ja kokemaan erilaisten rakennustyömaiden arkipäivää
Monipuoliset tehtävät
Työvarusteet
Asioinnin tutun yhteyshenkilön kanssa Eezyllä
Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta, palkkaus kokemuksen mukaisesti 11,95-13,80 €/h välillä. Työtehtävät sijoittuvat pääasiassa arkipäiville klo 6-16.00 välille. Työmaat sijaitsevat Tampereella ja naapurikunnissa, auton käyttömahdollisuus katsotaan tehtävässä eduksi.

----------

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään hakulomakkeen kautta. Täytäthän hakemukselle perustietosi ja liität mukaan ansioluettelon tai tiedot aiemmasta työkokemuksestasi ja koulutuksesta. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti.
For this position, we require proficiency in Finnish as the working language.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sohvi Hyvärinen
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
0505965623
sohvi.hyvarinen@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/560330651