Asiantuntija, tilapalvelut, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiantuntijaa tilapalveluiden monipuolisiin tehtäviin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle. Vastuualueemme vastaa tilahallinnan ja tilasuunnittelun monipuolisesta tehtäväkentästä.

Vastuullamme on lähes 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen kiinteistön tila- ja sopimuskanta. Lisäksi vastuuyksikkömme vastaa vuokrasopimuksista, asukasvuokrauksesta, tilasuunnittelusta sekä uusista tilahankkeista. Vastaat työssäsi tilahallinnan monipuolisista työtehtävistä asuntopalveluiden sekä tilavuokrauksen tiimeissä.

Asiantuntijana tehtäviisi kuuluu mm:
-Tila- ja sopimushallintajärjestelmän ylläpitoon liittyvät tehtävät
-Tilatiedon raportointiin liittyvät tehtävät
-Vuokralaskutukseen ja talouden raportointiin ja laskentaan liittyvät tehtävät
-Ara -asukasvalinnan valvontatehtävä
-Asukasvalinnan poikkeamapäätösten valmistelu
-Asukkaiden vuokrankorotusten valmistelu ja toimeenpanoon liittyvät tehtävät
-Tilapalveluiden johtamista tukevien esitysten valmistelu
-Tilapalveluiden muut hallinnolliset ja avustavat työt

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelutaitoja ja kykyä käyttää tietojärjestelmiä sujuvasti. Sinulta löytyy organisointikykyä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen ja joustava. Olet ystävällinen- ja yhteistyökykyinen. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme monipuoliset työn sekä mukavat työkaverit. Meillä saat myös mahdollisuuden kehittyä tehtävässä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja otamme sinut osaksi meidän työyhteisöämme. Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.

Hyvinvointialueen toimistotilat sijaitsevat Espoon Otaniemessä, Aalto-yliopiston metroaseman läheisyydessä, osoitteessa Tekniikantie 15, 02150 Espoo.
Tervetuloa työkaveriksemme Tilapalveluiden tiimiin!

Hakuaika päättyy maanantaina 7.10.2024 Haastatteluita voidaan toteuttaa jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Liitä hakemukseesi CV.

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi Eduhousen ja Oppiportin maksuttomien verkkokoulutusten tarjonnan avulla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-01-100-24/fi_FI