Projektipäällikkö, infran rakentaminen, Keravan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme osaavaan joukkoomme projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat infrapalveluiden urakkakohteiden läpivienti valmisteluvaiheesta aina urakan vastaanottoon saakka. Valmistelevia töitä ovat muun muassa urakkakilpailutukseen liittyvien asiakirjojen laatiminen yhteistyössä suunnitteluyksikön kanssa.

Pääset osallistumaan hankkeiden kilpailutukseen, missä tukenasi toimii kaupungin hankintapalvelut. Urakan työsuorituksen ja sopimuksen valvonta ja yhteistyö sidosryhmien kanssa kuuluu toimenkuvaasi. Työyksikkösi on infrapalveluiden rakentamisyksikkö.

Keravan kaupungilla pääset käyttämään osaamistasi monipuolisesti sekä pääset urakoiden näköalapaikalle rakennuttajan edustajana. Työympäristönä on uudistusmielinen ja rento organisaatio.

Onnistuaksesi tehtävässäsi sinulla tulee olla
- soveltuva infran rakentamiseen suuntautunut koulutus (esim. rakennusinsinööri tai -mestari tai muu soveltuva koulutus)
- kokemusta infran rakennusurakoiden läpiviennistä joko urakoitsijan ja/tai rakennuttajan roolissa vähintään viiden vuoden ajalta
- projektinhallintakykyä
- hyvät yhteistyötaidot ja paineensietokykyä

Eduksi voidaan lukea
- sopimustekniikan hyvä osaaminen (mm. YSE 1998)
- kokemus infraurakoiden (katu- ja vesihuolto, taitorakenteet) valvonnasta
- kokemusta julkisista hankinnoista
- muu tehtävän hoitamista tukeva koulutus

Palkkaus ja muut ehdot ovat kunnallisen työehtosopimuksen mukaiset.

Mikäli yllä oleva herätti kiinnostuksesi tai kysymyksiä, niin älä epäröi ottaa yhteyttä! Työ on mahdollista aloittaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Haastatteluja voidaan järjestää jo ennen hakuajan päättymistä. Odotamme innolla hakemustasi - haethan viimeistään 20.10.2024 klo 23:59 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KERAVA-03-18-24/fi_FI