Anestesia- ja instrumenttihoitajia tekonivel- ja, Aarni Henkilöstö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei anestesia- taiinstrumenttihoitaja, kiinnostaisiko keikkatyö?Etsimme nyt tekonivelortopediasta jarankakirurgiasta kokemusta omaaviainstrumentti- ja anestesiahoitajia keikkatyöhön asiakasyrityksemme tehtäviin Helsinkiin.Työtehtäviinkuuluu instrumentoivan hoitajan TAI anestesiahoitajantehtävät leikkausosaston tehtävissä tekonivel- (polvi, lonkka) ja selkäleikkauksissa.Työ on joustavaa tuntityötä asiakkaan tarpeen mukaanja vuoroja voi ottaa vastaan omien aikataulujensa puitteissa.Tarjoamme Sinulle:
monipuoliset työtehtävät terveydenhuollon edelläkävijäyrityksessä
Aarnin tiimin ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen työhösi
mukavan työympäristön
mahdollisuuden kehittää osaamistasi
kilpailukykyisen palkan riippuen kokemuksesta (n.27-29,50 €/h sisältäen lomakorvauksen) +vuorolisät
joustavan keikkaluontoisen työn
Toivomme Sinulta:
sairaanhoitajan tutkintoa
aikaisempaa kokemusta instrumentoivan hoitajan tai anestesiahoitajantyöstä (kokemus erityisestitekonivelortopedisissä tai rankakirurgisissaleikkauksissa on iso plussa!)
hyviä tiimityöskentelytaitoja
mahdollisuutta joustavaan tuntityöhön
Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit hakea tehtävää nopeasti ja helposti täyttämällä hakemuslomakkeen tai yksinkertaisesti klikkaamalla Connect. Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Paloniemi, 040 4107 124 tai petri.paloniemi@aarnihenkilosto.fi.Aarni Henkilöstö syntyi halusta parantaa sosiaali- ja terveysalan työelämää. Yrityksemme on luotu vahvassa yhteistyössä hoitajien kanssa ja meille tärkeintä on työntekijöidemme työssäjaksaminen ja tyytyväisyys työssä. Pyrimme tarjoamaan juuri sinun uratavoitteitasi tukevan työ- ja koulutuspolun, sekä ammattitaitoisen tiimin tueksesi. Kulttuurimme rakentuu avoimesta viestinnästä ja yhteen hiileen puhaltamisesta ja Aarnilaiset tunnetaankin timanttisesta ammattitaidosta ja positiivisesta vireestä työyhteisössä. Tervetuloa Aarnilaiseksi!Haluatko kuulla ensimmäisenä sote-alan kiinnostavimmista työpaikoista? Seuraa meitä myösFacebookissajaInstagramissa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.aarnihenkilosto.fi/jobs/2469944-anestesia-ja-instrumenttihoitajia-tekonivel-ja-selkaleikkauksiin/applications/new?promotion=1160192-tyomarkkinatori