Logistiikkaoperaattori, Neste Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko sinä seuraava muutoksen tekijämme?

Hei sinä, joka haluat olla mukana luomassa elinvoimaisempaa maapalloa tuleville sukupolville! Liity rohkeaan joukkoomme. Olemme maailman johtava uusiutuvan lentopolttoaineen ja uusiutuvan dieselin tuottaja sekä edelläkävijä uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineratkaisujen kehittämisessä polymeeri- ja kemikaaliteollisuudelle. Tavoitteenamme on tehdä Porvoon jalostamosta Euroopan vastuullisin. Luodaan yhdessä muutosta kohti vastuullisempaa tulevaisuutta.

Etsimme sinua

LOGISTIIKKAOPERAATTORI

Porvoon jalostamon Satamat ja Terminaalit -toimintoon vakituiseen työsuhteeseen

Porvoon satamassa ja junapurkausterminaalissa logistiikkaoperaattorin tehtävänä on varmistaa osaltaan jalostamon raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden oikea-aikaiset ja oikealaatuiset toimitukset. Vastaat yhtenä tiimin jäsenenä tavoitteiden mukaisesta, tehokkaasta ja turvallisesta toiminnasta.Tehtäviisi kuuluvat laivojen purkuun ja lastaukseen sekä junien purkuun liittyvät operaatiot.Toimit satamamestarin alaisena ja työskentelet keskeytymättömässä 12 tunnin vuorojärjestelmässä yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.

Tarjoamme nesteläisille Suomessa erilaisia etuja, esimerkiksi henkilöstörahaston osana kokonaispalkitsemista, hyvän työterveyshuollon ja laajan sairaus- tai vakuutuskassan jäsenyyden. Tuemme myös vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuurietuja.

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Järjestämme nesteläisille ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja lähialueilta.

Paras yhdistelmä tässä roolissa onnistumiseen
Logistiikan, kemian tai prosessitekniikan alan ammattikoulutus
Satamista tai terminaaleista hankittu työkokemus luetaan eduksi
Suomen ja englannin kielen taito
Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää tinkimätöntä turvallisuusasennetta, vastuunkantoa, oma-aloitteisuutta ja hyviä sosiaalisia taitoja
Merenkulun - erityisesti tankkilaivojen - osaamisesta on etua tehtävässä.

Haluamme kuulla sinusta lisää! Odotamme ansioluetteloasi, saatekirjettäsi ja palkkatoivettasi viimeistään 7.10.2024. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löytyessä.

Jos sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessista tai tehtävästä, ota yhteyttä arkisin Juha Heinonen, satamamestari, p. 040 531 1301 tai Ville Sipilä, operointipäällikkö, p. 050 458 7363.

Teemme parhaamme, jotta kuulet meistä viimeistään kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Prosessiiin saattaa sisältyä haastatteluiden lisäksi soveltuvuusarviointi. Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään hänen suostumuksellansa turvallisuusselvitys.

Neste
Neste tuottaa ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja kiertotalouden vauhdittamiseksi. 75 vuoden kokemuksella jalostamisesta olemme nyt maailman suurin uusiutuvan lentopolttoaineen ja uusiutuvan dieselin tuottaja sekä edelläkävijä uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineratkaisujen kehittämisessä polymeeri- ja kemikaaliteollisuudelle. Olemme asettaneet kunnianhimoiset tavoitteet ilmastolle, luonnon monimuotoisuudelle, ihmisoikeuksille sekä toimitusketjulle ja raaka-aineille. Tavoitteenamme on tehdä Porvoon jalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo. Yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on saavuttaa hiilineutraali ja luontopositiivinen arvoketju vuoteen 2040 mennessä. Menestystämme on luomassa 5 400 ammattilaista 16 maassa. Lue lisää: neste.fi/konserni.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.neste.com/job-invite/62325/