Työnjohtaja, energiarakentaminen, KVL-Tekniikka, KVL-TEKNIIKKA OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KVL-Tekniikka konserni on vuonna 1992 perustettu perheyritys, joka kuuluu alansa suurimpiin toimijoihin. Päätoimialojamme ovat energia-, infra ja ratarakentaminen. Toimialueemme on koko Suomi, ja toimipisteemme löytyvät Helsingistä, Lempäälästä, Tampereelta, Jyväskylästä, Oulusta ja Rovaniemeltä. Energiayhtiöistä, kunnista ja kaupungeista koostuva asiakaskuntamme on luonut vakaan pohjan toiminnallemme. Meillä tukenasi työskentelee lähes 200 työkaveria, olisitko sinä yksi meistä?

Tule meille töihin!

Etsimme työnjohtajaa energiarakentamisen pariin Kokkolaan, määräaikaiseen työsuhteeseen. Työnjohtajana valvot työmaita ja osallistut työhön tarvittaessa. Työ sisältää myös muun muassa työlupien hakemista, tiedottamista ja työntekijöiden johtamista työmaalla.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta, kuten infra- tai LVI-alan insinööriopintoja. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi! Emme odota täysin valmiita tekijöitä, vaan kannustamme kasvuun työssä. Voitkin olla esimerkiksi vielä viimeistelemässä opintojasi. Meillä saa kasvaa isoksi. Saat tehtäviin perehdytyksen, ja tukenasi työskentelevät osaavat ja mukavat työkaverit. Olet etsimämme henkilö, jos työkalupakistasi löytyy sosiaalisten taitojen lisäksi tiimityötaitoja, paineensietokykyä sekä tahtoa sitoutua yrityksemme arvoihin ja pelisääntöihin.

Lähetä hakemuksesi pian

Hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@kvl-tekniikka.fi. Hakuaika päättyy 15. lokakuuta 2024. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pian!

Kysy lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Teemu Koskela, puh. 010 2195 245.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://kvl-tekniikka.fi/kvl-tekniikan-avoimet-tyopaikat/