LVI projekti-insinööri, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme pääkaupunkiseudulla toimivalle asiakkaallemme nyt LVI projekti-insinööriä monipuolisiin toimitilahankkeisiin! Mikäli sinulla on kokemusta projekti-insinöörin tehtävistä ja olet kiinnostunut vaativista ja monipuolisista LVI-alan töistä, saatat olla etsimämme henkilö!

Tulet olemaan vastuussa projektien hallinnollisista asioista, hankinnoista, ilmoituksista ja dokumentaatiosta, budjetin aikataulutuksista ja monista muista vastaavista tehtävistä. Tulet olemaan tärkeässä roolissa projektipäällikön oikeana kätenä ja varmistat, että asiat tapahtuvat juuri silloin kun niiden pitää ja juuri oikealla tavalla.

Toivoisimme, että sinulta on kokemusta vastaavista töistä sekä LVI-asentajan tehtävistä.

Edellytämme sinulta:

Soveltuvaa koulutustaustaa, kuten esimerkiksi LVI-insinöörin tutkinto (AMK) tai diplomi-insinöörin tutkinto
     Mielellään kahden vuoden kokemus projekti-insinöörin tehtävistä ja tarjouslaskennasta
     Ymmärrystä ja aitoa kiinnostusta LVI-alaa kohtaan
     Halua oppia uutta ja kehittyä ammattilaisena
     Asentajatausta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden päästä mukaan mielenkiintoisiin projekteihin
     Vakaan ja kannustavan työyhteisön
     Mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi otsikolla Projekti-insinööri (LVI). Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/17529362