Elintarviketyöntekijä, Kuopio, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt asiakasyritykseemme elintarvikealalle kokoaikaisia työntekijöitä.

Mitä tehtävä sisältää?

Työnkuvaasi elintarviketyöntekijänä kuuluu eri tuotantolinjaston työt elintarviketeollisuudessa. Työ pisteesi voi vaihdella alkutuotannosta lopputuotantoon. Työtehtäviisi voi kuulua mm. raaka-aineiden käsittelyä ja valmisruokien valmistusta tai muita tyypillisiä tuotantotyöntekijän töitä kuten pakkausta. Aiempi kokemus elintarviketyöstä ei ole välttämätön, sillä saat kattavan perehdytyksen työhösi. Työssä pärjää parhaiten oma-aloitteisella, huolellisella sekä reippaalla asenteella. Hakijoilta odotamme hyvää fyysistä kuntoa sillä työ sisältää nostelua ja työtä tehdään seisten.

Työ on aluksi määräaikainen seosngin loppuun, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi. Työaika on tyypillisesti maanantaista perjantaihin ja työ on 3-vuorotyötä, tunteja on tarjolla kokoaikaisesti. Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä tarvittaessa myös ilta- ja yövuoroja. Katsomme eduksesi auton käyttömahdollisuuden.

Mitä odotamme sinulta?

Positiivista asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja
     Hygieniapassia sekä oma auto on plussaa
     Sitkeyttä työskennellä prosessityössä ja hyvää asennetta työntekoon
     Joustavuutta

Mitä tarjoamme sinulle?

Monipuolisen työn jossa pystyt toimimaan verrattain itsenäisesti, mutta kuitenkin osana ammattitaitoista tiimiä
     Totalin henkilöstön tuen kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa
     Vakituisen ja kokoaikaisen työn

Kuinka homma etenee?

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta kerro osaamisestasi lisää jättämällä hakemuksesi ja cv:si. Olemme sinuun yhteydessä haastatteluiden merkeissä.

Jos mieleesi heräsi kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä Anniin puh. 040 196 2099

Jätä työnhaku meidän huoleksemme

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/2605473