Sähköasentaja, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA pääasiassa Turussa operoivalle asiakkaallemme.

Tehtävästä:

Monipuoliset sähköasennustyöt talotekniikkayrityksen asiakkuustiimissä. Työtehtävät liittyvät kiinteistöissä suoritettaviin vikakorjauksiin tai ennakkoon tehtäviin huoltotöihin. On myös mahdollista, että työt vaihtelevat pikaisista korjausprojekteista pidempään kestäviin asennusprojekteihin. Tehtävään valitun henkilön toivomme olevan käytettävissä jo lokakuun aikana.

Edellytämme:

Sähkö- ja/tai automaatioasentajan koulutusta, työn suorittamiseen tarvittavat ammattikortit sekä laajemman kokemuksen sähkö-asennusalan työtehtävistä. Eduksi katsomme lisäksi aiemman työkokemuksen kiinteistöteknisten järjestelmien asennuksiin, korjauksiin ja ylläpitoon. Osaat myös käyttää tavallisempia työtehtävissä apuna käytettäviä IT-sovelluksia, kuten MS Officea. Suomen kielen taidon lisäksi arvostamme hakijassa huolellista ja vastuullista otetta sekä hyviä työtiimissä tarvittavia vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme:

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja monipuolisen tehtävänkuvan, mikä parhaimmillaan myös laajenee työsuhteen karttuessa. Tarjoamme myös talotekniikkasektorilla toimivan ja kasvavan organisaation tuen, jossa arvostetaan näkyvästi osaavia tekijöitä.

Työehtosopimukseen, kokemukseen ja osaamiseen kytkeytyvän palkkauksen. Työsuhde solmitaan myös suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Hae tehtävään viipymättä jättämällä hakemuksesi ja työhistoriasi hakuilmoituksessa olevan linkin kautta.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöalan yritysten liiton HELA:n jäsen.

Tunnemme työt ja tekijät!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22644355