Tiiminvetäjä/Kirjanpitäjä, Mediatili Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 2900-3200€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tiiminvetäjänä vastaat oman tiimisi resurssoinnista ja työnjaosta, tavoitteiden määrittelystä ja seurannasta ja toimit tiimiläistesi tukena arjen työn haasteissa. Ohjaat toimintaa ja esimerkilläsi tuet tiimiäsi pääsemään tavoitteisiin sekä huolehdit hyvästä tiimihengestä. Olet kiinnostunut ihmisistä ja haluat luoda tiimillesi edellytykset onnistumiseen.

Tiiminvetäjänä/kirjanpitäjänä tulet toimimaan asiantuntijaesihenkilönä, jolla on esihenkilötehtävien lisäksi asiakasvastuu omien asiakasyritysten kokonaisvaltaisesta kirjanpidosta, tilinpäätökseen ja veroilmoitukseen saakka. Käytössämme on sekä Maestron että Netvisorin taloushallintajärjestelmät, joiden tuntemus katsotaan eduksi. Esihenkilötyöhön olemme budjetoineet kokonaistyöajasta 60 % ja loput 40 % on käytettävissä asiakastyölle.

Tunnistatko tästä itsesi?
Haemme henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta kirjanpitotyöstä. Kokemus esihenkilötyöstä katsotaan eduksi. Mikäli sinulla on vahva kirjanpitotausta, mutta haluat edetä urallasi esihenkilötehtäviin, niin tämä paikka on sinulle! Työ tulee tarjoamaan sinulle haasteita, mutta myös mahdollisuuden onnistua sekä päästä aidosti mukaan kehittämään entistä parempaa Mediatiliä. Olemme kehittäneet toimintaamme voimakkaasti kuluneen vuoden aikana ja osana tätä kehitystä olemme organisoineet tiimimme uudelleen. Pääset siis mukaan vaikuttamaan uusien tiimien tiimiytymiseen sekä uuden arjen luomiseen.

Olet aktiivinen, oma-aloitteinen, yhteistyöhaluinen ja sinulla on tahto kehittää tekemistämme eteenpäin. Olet luottopelaaja omalla osaamisellasi ja persoonallasi ja sinulla on halu saada aikaan tuloksia yhdessä. Mediatilillä pidämme asiakkaan kaiken keskiössä. Esihenkilönä vaalit aktiivisen, osallistavan ja valmentavan johtamisen toimintamalleja. Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä sekä taitoa johtaa omaa ja muiden toimintaa tuloksekkaasti.

Tarjoamme sinulle
Vastuullisen, haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä kattavat henkilöstöedut. Meillä on käytössä Smartumin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut sekä lounasetu. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista tarjoamalla käyttöösi mm. viikoittaisen liikuntatunnin ja työhyvinvointisovellus Cuckoon. Pääset osaksi ammattitaitoista ja innostavaa työyhteisöä. Etätyöskentely on myös mahdollista. Panostamme henkilöstömme koulutukseen ja jokaisen työntekijän käytössä on Kauppakamarin KoulutusOnlinen monipuolinen koulutustarjonta. Henkilöstöeduistamme voit katsoa lisää Mediatilin kotisivuilta Ura Mediatilillä - Meillä on hyvä olla. - Tilitoimisto Mediatili Oy
Työpisteesi sijainnilla ei ole merkitystä. Katsomme eduksi, mikäli sijaintipaikkakuntasi on sama kuin jokin meidän toimipisteistämme. Toivomme kuitenkin, että mahdollisesta etätyöskentelystä huolimatta, pystyt vierailemaan yrityksemme toimipisteillä säännöllisesti.

Tehtävän palkkaus perustuu Taloushallintoalan työehtosopimukseen. Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta vaativuustason palkasta, henkilökohtaisesta lisästä ja muista mahdollisista lisistä. Tehtäväkohtainen palkanosa on vaativuustason 1 mukainen ja alimmillaan 2 624 euroa. Kokonaispalkka aiemman työhistorian mukaan on 2 900 - 3 200 euron välillä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:niina.pudas@mediatili.com