Tarjoilijoita Break Sokos Hotel Tahkolle, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 1.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
KUOPIO

Osuuskauppa PeeÄssä on yli 128 000 asiakasomistajan omistama palvelualan yritys Pohjois-Savossa. Tehtävänämme on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajille sekä kehittää jäseniemme ja koko Pohjois-Savon hyvinvointia. Henkilöstöä meillä on yli 2 000 ja olemme mukana lähes jokaisen pohjoissavolaisen elämässä.

Haemme nyttarjoilijoita Break Sokos Hotel Tahkon Hillside ravintolaan
varmistamaan kanssamme Parhaan Elämän Edelläkävijyyttä Savossa. Parhaan Elämän Edelläkävijyyden kivijalkana toimii ylivertainen työtekijäkokemus. Haluamme tämän vuoksi olla haluttavin, arvostetuin sekä ihmisvastuullinen ja inhimillinen työnantaja. Osuustoiminnallisen omistajahyödyn tuottaminen on meille sydämenasia, olemmehan kuluttajaosuuskuntamuotoinen yritys. Haluamme pitää siitä kiinni ja edelleen kehittää tuottamamme hyödyn määrää. Rakennamme inhimillisyyden ja tuloksellisuuden liittoa arvojemme #tunteella #toimeliaasti #ylpeästi ja #yhdessä mukaisesti. Yksi merkki onnistumisestamme on vuonna 2023 saatu Innostavimmat työpaikat-tunnustus. Lue lisää Parhaan Elämän Edelläkävijyydestä paraselama.fi.

Vuoren varmasti hauskaa ja fiilis korkealla - joka päivä! Tahkolla tapahtuu ympäri vuoden, ja jos vuodessa olisi enemmän päiviä, siellä tapahtuisi vielä enemmän. Break Sokos Hotel on paikka, jossa rutiini rikotaan ja elämä maistuu seikkailulta!
Täällä luodaan muistoja, jotka kestävät. Tämä on elämänjanoisten ykkösvalinta. Oletko valmis tuomaan lisää säpinää ja vipinää hotelliin, jossa tuntee elävänsä?
On vaihtoehtoja, ja sitten on Tahko Break.

Pystytkö ylläpitämään hyvää fiilistä vauhdikkaassa työympäristössä? Odotamme sinulta reipasta, asiakaslähtöistä asennetta, tiimityöskentelytaitoja sekä aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta. Tarjoamme Sinulle monipuolisen mahdollisuuden toteuttaa itseäsi mielenkiintoisissa työtehtävissä. Ravintola Hillside sijaitsee keskeisellä sijainnilla Tahkon matkailukeskuksessa, Break Sokos Hotel Tahkon yhteydessä. Ravintola Hillsidessa on ravintolatilaa kahdessa kerroksessa. Ravintolatoimintojamme ovat muun muassa lounas, à la carte, yksityistilaisuudet sekä kokoustoiminnot. Ravintola Hillside tuottaa myös erilaisia tapahtumia sekä tapahtumien ravintolapalveluita lähialueella ja toimimme tiiviissä yhteistyössä hotellimme muiden toimintojen kanssa, ilman osastorajoja.

Tarjoilijana pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä. Työajat vaihtelevat ja työt sijoittuvat pääsääntöisesti klo 07-02 väliselle ajalle.

Tarjolla on 2 vakituista työsuhdetta ja 4 määräaikaista työsuhdetta Tahkon talvisesongille 30.4.2025 saakka. Työsuhteet ovat osa-aikaisia ja sopimustunnit ovat keskimäärin 90 h 3 viikossa. Talvikauden työt sopivat hyvin myös esimerkiksi opintojen ohella tehtäviksi, jolloin voimme sopia työtunnit myös alhaisemmiksi. Aloitus sopimuksen mukaan.

Jos uskallat tarttua rohkeasti erilaisiin tilanteisiin, olet vastuullinen ja omaat ongelmanratkaisukykyä, ota rohkeasti yhteyttä!

Onnistuaksesi tässä tehtävässä, sinulla on:
- positiivinen asenne
- hyvät sosiaaliset taidot
- kyky suhtautua joustavasti nopeasti muuttuviin tilanteisiin
- innokkuutta oppia uutta
- halua sitoutua arvoihimme ja asiakaslupauksiimme: #tunteella #toimeliaasti #ylpeästi ja #yhdessä.

Arvostamme soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta baari sekä à la carte tarjoilusta.

Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen työn monipuolisessa matkailukeskuksessa
- vastuullisen, luotettavan ja vakaan työnantajan
- innostavia ja vaihtelevia työtehtäviä
- mahdollisuuden tehdä lisätöitä kaikissa toimipaikoissamme
- tilaisuuden kehittää osaamistasi ja edetä urallasi.

Palkkaus
Tehtävästä maksettava peruspalkka on MaRaVa työehtosopimuksen mukainen, mikä kokemusvuosista riippuen on 10,39 €/h - 14,26 €/h, minkä lisäksi maksamme TES:n mukaiset lisät toteutuneiden työtuntien mukaisesti. Tämän lisäksi PeeÄssällä on käytössä henkilöstöä koskeva tulospalkkausjärjestelmä.

Peeässäläisenä pääset lisäksi nauttimaan ylivertaisista koko Suomen kattavista henkilöstöeduista ja PeeÄssän kattavista työterveyspalveluista, liikunnan ja hyvinvoinnin Epassi-eduista sekä vuosittaisesta työjalkine-edusta.

Mikäli tunnet, että Osuuskauppa PeeÄssä olisi sinulle täysosuma ja sinä täysosuma PeeÄssälle, täytä sähköinen hakemus.

Hakuaikaa on 31.10.2024 saakka, mutta kuulisimme sinusta mielellään mahdollisimman pian! Pidämme haastatteluja jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Krista Mattila, krista.mattila@sok.fi, p.050 577 2229.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/BREAK-SOKOS-HOTEL-TAHKO/Tarjoilija-Break-Sokos-Hotel-Tahkolle_R-29289