Sosiaaliohjaaja (2), Asiakasohjausyksikkö Sujuva, Etelä-Karjalan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 3068,09€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oisitko sie yksi meistä? Meijän tiimin uusin vahvistus? Tuu meille, myö halutaan siut työkaveriksi!

Haemme kahta (2) sosiaaliohjaajaa vakituisiin virkoihin iäkkäiden sosiaalityön tiimiin asiakasohjausyksikkö Sujuvaan. Voit aloittaa työt 1.11.2024 alkaen tai voimme sopia kanssasi aloitusajankohdasta. Toisen sosiaaliohjaajan tuleva työyksikkö on Imatralla ja toista tehtävää hoidetaan Lappeenrannan yksiköstä käsin. Asiakkaat ovat pääasiassa aikuisia, jotka asuvat Etelä-Karjalan kuntien alueella.

Työ sisältää ohjausta ja neuvontaa puhelimitse, kotikäynnillä tai toimipisteessä. Tarvitset siis auton käyttömahdollisuuden ja ajokortin tässä tehtävässä. Sosiaaliohjaaja neuvoo asiakasta oikeuksiin ja velvollisuuksiin liittyvissä asioissa ja etuuksien hakemisessa. Työ sisältää myös päätöksentekoa ja päätösten valmistelua delegointiohjeistuksen mukaisesti. Sosiaaliohjaaja vastaa tarvittaessa asiakkaan palvelukokonaisuudesta tiiviissä yhteistyössä iäkkäiden sosiaalityöntekijän kanssa ja työparina.

Sosiaaliohjauksessa tarvitaan sosiaaliturvaetuuksien ja palvelujärjestelmän hallintaa. Sosiaaliohjaaja tulee tukemaan iäkkäiden sosiaalityön tiimiä niin, että asiakasrajapintatyöskentely sujuvoituu ja asiakkaiden palvelupääsy helpottuu ja nopeutuu.

Kelpoisuutena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen sosionomin (AMK) tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilön rekisteröity laillistus.

Viroissa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Viroissa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän lisäksi kattavasti erilaisia henkilöstöetuja. Meillä saat vuosittaisen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun Epassilla, mahdollisuuden hyödyntää työsuhdepolkupyöräedun sekä ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuja ja alennuksia. Panostamme nykyaikaiseen perehdytykseen sekä tarjoamme myös kattavasti verkko-oppimisen mahdollisuuksia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621267/fi_FI