Projektipäällikkö (2 virkaa), Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus, Fimea
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Palkkaus: 4739,76-5310,29€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tietohallintopalvelut -yksikön tehtävänä on hankkia, kehittää ja ylläpitää Fimean toimintaa tukevia tietojärjestelmiä yhteistyössä muiden fimealaisten ja sovelluskehityksestä vastaavien toimittajakumppanien kanssa.

Fimeassa on viimevuosina tehty mm. pilvisiirtymä ja uudistettu useita tietovarantoja sekä rekisteritietokantoja. Tulevina vuosina jatkamme keskeisten prosessiemme kehittämistä ja digitalisointia ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Lisäksi otamme käyttöön mm. projektitoimintaa tukevia työkaluja. Projektipäällikkönä tehtävänäsi on hoitaa erilaisten Fimean toimintaa tukevien IT-järjestelmien käyttöönottoprojekteja kokonaisvaltaisesti ja osallistua projektin jokaiseen vaiheeseen. Vastuullasi on, että projektit tuottavat arvoa, noudattavat aikataulua ja budjettia sekä saavuttavat tavoitteensa. Projektipäällikkönä vastaat projektien hallinnoinnista ja kehitettävien järjestelmien teknisestä yhteensopivuudesta Fimean kokonaisarkkitehtuuriin. Huolehdit, että kommunikointi sisäisten- ja ulkoistentoimijoiden välillä on sujuvaa. Koordinoit itsenäisesti sekä itse projektia, että siihen osallistuvia toimijoita ja tuet osaltasi muutosta.

Projektityön lisäksi osallistut aktiivisesti Fimean palveluiden ja toiminnan yleiseen suunnitteluun ja kehittämiseen hyvässä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Tehtävään voi lisäksi kuulua mahdollisiin EU-kehityshankkeisiin osallistuminen.

Toteutamme rekrytoinnin anonyymisti edistääksemme yhdenmukaista ja tasa-arvoista rekrytointia. Valitsemme hakijat haastatteluun ilman tietoa hakijan nimestä, iästä, sukupuolesta, kansallisuudesta tai hakijan ulkonäöstä. Anonyymin rekrytoinnin vuoksi toivomme hakemukset ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Vältäthän myös henkilötietojesi kirjaamista hakemuksen avoimissa tekstikentissä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/7437/fi_FI