Työturvallisuusvalvoja, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 5.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt Site Safety Manageria energiakonserni Advenille! Tehtävässä olet avainroolissa kahden työmaaprojektin työturvallisuuden valvonnassa Porin seudulla. Työ sopii erinomaisesti lisätienestejä hakevalle, sillä työtunteja on joustavasti päiväksi viikossa ja ne koostuvat työmaakäynneistä sekä kokouksista. Etsimmekö juuri sinua? Tutustu lisää alta ja tarraa mahdollisuuteen hakemalla paikkaa linkistä!

Tehtävänkuvaus
Site Safety Managerina toteutat Advenilla työturvallisuusvalvontaa kahdessa eri työmaaprojektissa Porin seudulla. Ensimmäisessä projektissa työmaakäyntisi asettuvat noin 20 minuutin päähän Porista Nakkilaan ja seuraavassa projektissa noin tunnin päähän Honkajoelle.

Tehtäviisi kuuluu työmaaturvallisuuden koordinointi, työturvallisuuskierrokset, viikkokokoukset, dokumentaation ylläpito sekä mahdollisten työturvallisuusesittelyiden pitäminen työmailla. Nämä pyritään toteuttamaan kaikki saman päivän aikana.

Roolissa pääset työskentelemään läheisesti urakoitsijan edustajan kanssa ja tiimissäsi toimii osaavia ammattilaisia myös Advenin päästä. Aiempi työturvallisuuskokemus rakennusalalta on tehtävässä keskeistä ja työturvallisuuskortti sekä oma auto ovat välttämättömiä.

Tarjoamme
- Työntekijöistään välittävän, voimakkaasti eteenpäin menevän ja reilun työyhteisön
- Mahdollisuuden keskeiseen rooliin maan toiminnassa ja kunnianhimoisessa ympäristössä, jossa jatkuvasti kehitetään liiketoimintaa.
- Paikan yrityksessä, joka on edistämässä energiamurrosta

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Etsimme
- Kokemusta rakennusalan työturvallisuusvalvonnasta
- Sujuva suomen ja englannin kielitaito
- Persoonana olet aktiivinen tiimipelaaja hyvillä yhteistyötaidoilla

Muuta tietoa
- Aloitus: Lokakuussa 2024
Työmäärä: Osa-aikaisuus, 7-10 tuntia viikossa.
Kesto: Määräaikainen heinäkuun 2025 loppuun. Jatkosta mahdollista keskustella lähempänä.
Sijainti: Porin seutu, Nakkila ja Honkajoki.
Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Advenin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Rekrytointiprosessimme
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Adven Oy
Adven on dynaaminen energiakonserni ja yhdessä 580+ työntekijämme kanssa tarjoamme kotitalouksille ja yrityksille kaukolämpöä, suurkiinteistöille geoenergiaa, sekä teollisuudelle resurssitehokkuutta edistäviä höyryntuotannon, lämmityksen, jäähdytyksen ja infrastruktuurin palveluja. Meillä on yli 50 vuoden pitkä ja vankka kokemus energia-alalta ja tällä hetkellä noin 350 toimipaikkaa eri Pohjoismaissa ja Baltian maissa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/tyoturvallisuusvalvoja-adven-oy-porin-seutu/2D4UEM?i=0