Töihin Magnum Medicalille varastotehtäviin, Magnum Medical Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö osa-aikaista työtä, jossa pääset osaksi merkityksellistä tekemistä sekä loistavaa porukkaa pitkäaikaisesti? Omaatko aiempaa kokemusta varastolta tai kiinnostusta varastotehtäviä kohtaan?

Magnum Medical Finland Oy etsii Vantaan Tuupakassa sijaitsevaan varastoon tehokkaita ja huolellisia osaajia osa-aikaiseen sekä pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Työajat sijoittuvat arkisin aamu-, väli- ja iltavuoroihin klo 07-22 välille ja on tärkeää, että pystyt tekemään sekä aamu- että iltavuoroja. Työvuoroja on mahdollista tehdä vaihtelevasti, mutta toiveenamme olisi, että pystyisit sitoutumaan työskentelyyn kahdesta neljään vuoroon viikossa. Myös kokoaikaisesti työskentely on mahdollista tulevaisuudessa hyvin työt hoitaneena. Työpäivät painottuvat lähtökohtaisesti alkuviikkoon.

Työtehtävät sisältävät pientavarakeräilyä sekä pakkaus- ja lähetystehtäviä. Osana työntekoa hyödynnetään myös korkeakeräilijää, joten toivomme, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn myös korkeissa paikoissa. Aiempi työkokemus varastotehtävistä on toivottavaa, mutta tehtäviin ja työvälineisiin järjestetään kattava perehdytys.

Tehtävässä on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla. Työsopimukset kirjoitetaan alustavasti Baronan kanssa ja sinulla on mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Myös siirtyminen asiakkaan kirjoille on mahdollista hyvin työt hoitaneena. Toivomme sinulta joka tapauksessa sitoutumista tehtäviin pitkäaikaisesti.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien ehdokkaiden löytyessä. Työskentelyyn vaaditaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

HUOM. Jätäthän hakemuksen ilmoituksen kautta, sillä emme voi valitettavasti käsitellä sähköpostitse saapuvia hakemuksia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66f143efc3cf1e001e73ead8