Psykologi, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Turk, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt kahta perusterveydenhuollon päihde- ja riippuvuustyöstä innostunutta psykologia vahvistamaan omia palveluitamme Turussa, missä päihde- ja riippuvuustyön palvelut on aikaisemmin tuotettu pääosin ostopalveluina. Psykologina työskentelet osana moniammatillista tiimiä, jossa tehtäviisi kuuluvat psykososiaaliset interventiot, ryhmämuotoiset psykososiaaliset hoidot lyhytterapeuttisella otteella sekä psykologinen arviointi. Tärkeänä osana työhösi kuuluu myös psykologisen osaamisen tuominen moniammatillisen työryhmän ja verkostojen käyttöön konsultatiivisten työmuotojen avulla. Tässä työssä saat näköalapaikan päihde- ja riippuvuuspalveluiden laaja-alaiseen kehittämistyöhön osallistuessasi psykologian asiantuntijana toiminnan ja prosessien kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan kehittyvässä palvelussa, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa asiantuntijatehtäväsi sisältöihin. Kanssasi päihde- ja riippuvuushoidon avohoidon tiimeissä työskentelee psykologeja, sairaanhoitajia ja lääkäreitä. Esihenkilöinäsi toimivat päihde- ja mielenterveyspalveluiden vastaava psykologi ja johtava psykologi, joiden lisäksi työsi tukena toimivat niin tiimejä koordinoivat esihenkilöt kuin psykologikollegat koko Varhan alueella. Panostamme laadukkaaseen perehdytykseen, mentorointiin, kouluttautumiseen ja työnohjaukseen. Tuemme sinua ammattitaitosi kehittämisessä ja oman urapolkusi rakentamisessa. Työnantajana saamme psykologeiltamme kiittävää palautetta erityisesti kattavasta perehdytyksestä, lämpimästä, kollegiaalisesta yhteishengestä, tehokkaasta viestinnästä sekä ammattimaisesta, psykologien asiantuntijuutta arvostavasta esihenkilö- ja kehittämistyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta mielenterveystyöstä ja kiinnostusta perehtyä päihde- ja riippuvuushoidon psykologiaan. Eduksi katsotaan päihde- ja riippuvuushoidon keskeisten menetelmien, kuten motivoivan haastattelun, muutosvaihemallityöskentelyn ja lyhytterapeuttisten menetelmien tuntemus sekä kokemus psykologisten tutkimusten tekemisestä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvoja itsensä johtamisen ja vuorovaikutustaitoja, sekä intoa kehittää toimintaa ja psykologin asiantuntijaroolia kehittyvässä palvelussa. Psykologina tuotat palveluita monimuotoisesti niin lähivastaanottona, etävastaanottoina kuin liikkuvana palveluna. Hyödynnämme joustavasti myös etätyötä.

Työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-586-24/fi_FI