Varastoon IT-laitteiden käsittelijäksi, Barona Logistiikka Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko tarkkuutta ja huolellisuutta vaativien tehtävien ystävä? Viihdytkö tiimin ympäröimänä itsenäisissä työtehtävissä? Oletko kiinnostunut IT-laitteista sekä varastoympäristön tehtävistä pitkäaikaisesti?

Etsimme asiakasyrityksellemme Vantaan lentokentän lähellä sijaitsevaan logistiikkakeskukseen uutta tiimin jäsentä monipuolisiin varaston ja tuotannon tehtäviin. Työtehtävät sisältävät varastoalan perustehtäviä, kuten keräilyä, saapuvien lähetysten tarkastamista, inventointia ja hyllytystä. Käsiteltäviin tuotteisiin kuuluu pääasiassa tietokoneita ja muita IT-laitteita. Työajat ovat päivävuorossa arkisin klo 7-17 välillä.

Etsimme tähän tehtävään henkilöä, joka kykenee itsenäiseen ja tarkkuutta vaativaan työhön. On tärkeää, että viihdyt fyysisessä työssä. Aiempi kokemus varastotyöstä on hyödyksi, mutta arvostamme eniten positiivista asennetta ja motivaatiota työtä kohtaan. Tehtävä sisältää runsaasti tiimityöskentelyä, joten toivomme sinun tulevan soveltuvan hyvin myös tiimissä työskentelyyn. Työpaikalla vallitsee positiivinen tekemisen meininki ja hyvä yhteishenki.

Valittavalle työntekijälle tehdään turvallisuusselvitys osana työsuhteen alkamista. Työskentelyyn vaaditaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan nopealla aikataululla ja asiakkaamme etsii tehtävään pitkäaikaisesti sitoutuvia tekijöitä. Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Jätäthän hakemuksen ilmoituksen kautta, sillä emme voi valitettavasti käsitellä sähköpostitse saapuvia hakemuksia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66f1408243e219001c3159b2