Sisustuskirvesmies, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksillemme ammattitaitoisia sisustuskirvesmiehiä pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kerrostalokohteisiin.

Työtehtävät ovat monipuolisia, mutta pääasiassa viimeistelyyn liittyviä työtehtäviä. Työnkuvasi kuitenkin määräytyy tarkemmin oman osaamisesi sekä kokemuksesi perusteella. Työt alkavat määräaikaisuudella, mutta hyvältä tekijältä hommat ei varmasti lopu. Eduksi katsomme omat työkalut sekä auton käyttömahdollisuuden.

Hakijalta toivomme:

Työturvallisuuskorttia
     Omia työkaluja
     Mahdollisuutta auton käyttöön
     Monipuolista kirvesmiehen kokemusta

Muut ammattikortit ja kokemus muista soveltuvista töistä lasketaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/4983945