Isännöitsijä, Kiinteistötahkola Tampere Oy, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt Kiinteistötahkola Tampere Oy:lle vakituista isännöitsijää Hervannan tiimiin!

Kiinteistötahkola on kasvava 47-vuotias perheyritys, joka tarjoaa isännöintipalveluja ja kiinteistökirjanpitoa kaikenkokoisille asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Kiinteistötahkola palvelee asiakkaitaan jo kymmenellä paikkakunnalla: pääkaupunkiseudun lisäksi Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä, Kuusamossa ja Taivalkoskella. Kiinteistötahkola -konserni työllistää n. 500 kiinteistöalan ammattilaista ja tarjoaa ammattitaitoista ja paikallista palveluaan jo n. 5000 asunto- ja kiinteistöosakeyhtiölle.

Isännöitsijä on kiinteistövarainhoitaja, joka vastaa ihmisten suurimman omaisuuden arvon säilyttämisestä ja kasvattamisesta sekä mahdollistaa asiakkaiden arjen sujuvuuden. Isännöitsijänä Kiinteistötahkolalla pääset vastaamaan asiakasyhtiöiden kehittämisestä, toimintakyvystä, hallinnosta sekä taloudesta. Työskentelet asiakasyhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia ja varmistat tehtyjen päätösten toimeenpanon. Valvot asiakasyhtiöiden taloutta ja kiinteistöjen kunnossapitoa ja huolehdit viranomaisilmoitusten, kokousdokumenttien sekä kilpailutusten tekemisestä. Työnkuvasi on siis monipuolinen ja työssäsi olet läheisesti yhteistyössä asiakasyhtiöidesi hallitusten kanssa.

Työ on vakituinen ja pääset aloittamaan jo lokakuun aikana tai sopimuksen mukaan. Työtunteja tehdään 37,5 h/vko. Työpisteesi sijaitsee Hervannassa erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella ja työajat ovat liukuvat alkaen klo 6-10 välillä. Kiinteistötahkola tarjoaa myös etätyömahdollisuuden alun perehtymisjakson jälkeen.

Kiinteistötahkolalla panostetaan työntekijöiden oppimiseen, viihtyvyyteen ja työn joustavuuteen. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työkalut, mukavan työyhteisön ja hyvän tekemisen meiningin, etätyömahdollisuuden sekä kannustavan palkkauksen. Työhyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. virkistys- ja harrastustoimintaa sekä muita henkilöstöetuja. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä urallasi vahvaksi alan asiantuntijaksi vauhdikkaasti kasvavassa valtakunnallisessa asiantuntijakonsernissa.

Toivomme sinulta jo hiukan kokemusta asunto-osakeyhtiöiden tai vuokrataloyhtiöiden isännöinnistä ja ymmärrystä taloyhtiöiden hallinnollisista tehtävistä. Taloudellinen ja tekninen osaaminen lasketaan sinulle eduksi. Työssä menestyminen ei kuitenkaan edellytä sinulta alan ammattitutkintoa tai pitkää työkokemusta vastaavista tehtävistä, sillä tarjoamme tuen ja koulutuksen alan erityiskysymyksiin. Ensisijaisesti etsimme ihmisten kanssa viihtyvää, organisointikykyistä ja aktiivisen asiakaspalveluasenteen omaavaa henkilöä. Olisitko se juuri sinä?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle (etunimi.sukunimi@click-hp.fi) tai täytä hakemus osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/20554. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten tartu tilaisuuteen pian! Jos haluat kysellä tehtävästä, niin ota reippaasti yhteyttä Hennaan arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20554