Projektipäällikkö, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 4724,76€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Innostaako sinua henkilöstöjohtaminen ja digitalisaatio? Haluaisitko työskennellä Suomen suurimmalla työnantajalla henkilöstöjohtamisen projektien parissa? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme uusi kollega!

Helsingin kaupunki haluaa tarjota kaupunkilaisille parastaan voimakkaasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Olemme suunnittelemassa Henkilöstöjohtamisen kokonaisuudistus - hankkeen käynnistämistä. Hankkeessa tulemme uudistamaan henkilöstöjohtamisen käytäntöjä ja prosesseja sekä digitaalisen alustan. Tavoitteena on sujuva arki, jossa positiivinen työntekijäkokemus ja Helsingin vetovoima edelleen vahvistuvat. Kehitämme työntekijöille ja esihenkilöille käyttäjälähtöisiä digitaalisia palveluita markkinoiden moderneimmilla digiratkaisuilla ja käytännöillä.

Haemme nyt projektipäällikköä Helsingin kaupunginkansliaan edistämään tätä hanketta. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2028 loppuun sakka ja aloitus 1.11.2024 tai sopimuksen mukaan.

Mitä pääset tässä roolissa tekemään?

Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kaupunkitasoisen henkilöstöjohtamisen teknisten ratkaisujen, henkilöstöjohtamisen prosessien ja yhteistyön ytimeen kehittämään tulevaa ja nykyistä toimintaympäristöä erilaisten projektien kautta.Pääset mittakaavaltaan ja vaikuttavuudeltaan merkittävän uudistushankkeen ytimeen ja toisaalta vaikuttamaan nyky-ympäristöön jatkuvan kehityksen kautta. Toimit muutoshankkeen kehittämis- ja suunnittelutyötä tekevän kaupunkitasoisen hankeorganisaation jäsenenä ja yhteistyössä hankejohdon kanssa. Vaikutuksia nykyarkeen työstät tiimin, toimittajien ja laajan HR-verkoston kanssa yhdessä.

Mitä toivomme sinulta?

- Kokemusta modernin digitaalisen HR-ympäristön käyttöönottoprojekteista, kehittämisestä ja tuesta.
- Kokemusta projektipäällikön tehtävistä tai muusta vastuullisesta työskentelystä HR- tai HRIS-projekteissa sekä hyviä referenssejä onnistuneista projekteista.
- Kehittämisorientoitunutta, näkemyksellistä ja energistä työotetta- sinulle on luontevaa hakea vaihtoehtoisia ratkaisuja, pitää lankoja käsissäsi ja saada asioita aikaan.
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja - on erityisen tärkeää, että osaat kuunnella, oppia ja sitouttaa, sillä kehität toimintaa käyttäjälähtöisesti esihenkilöiden arjentarpeet huomioiden.
- Tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta kautta hankittua vastaavaa osaamista.
- Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taitosi on hyvä, ja pystyt toimimaan työssäsi myös englanniksi.

Olemme vaikuttuneita, mikäli sinulla on lisäksi kokemusta markkinoiden parhaiden HR-pilvijärjestelmien parissa työskentelystä ja kokemusta henkilöstöjohtamisesta joko esihenkilö- tai HR- roolissa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tehtävän määritelty peruspalkka on 4724,76 €/kk + KVTES mukainen mahdollinen työkokemuslisä. Helsingin kaupungin työntekijänä saat lisäksi erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa laadukkaita työterveyshuollon palveluja, henkilöstökassan jäsenyyden, runsaasti liikkumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä etuja sekä kaupunkipyörä- ja työsuhdematkalippuedun. Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen, kuten kattavan koulutustarjonnan sekä monenlaisia urapolkuja. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista. Teemme monipaikkaista työtä, osin etänä ja osin toimipisteessämme erinomaisten liikenneyhteyksien päässä Hakaniemessä.

Heräsikö mielenkiintosi?

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta 7.10.mennessä. Toimi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jäikö jokin mietityttämään?

Lisätietoja tehtävästä antaa Salla Uddfolk (salla.uddfolk@hel.fi tai 09-310 15340). Saat Sallan parhaiten kiinni joko perjantaina 27.9. klo 12-13 tai keskiviikkona 2.10. klo 10-11.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KANSLIA-03-17-24