Hallintoasiantuntija, viestintäpalvelut, Teuvan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hallintoasiantuntijana työsi kohdistuu suurimmaksi osaksi kunnan verkkosivujen sisäiseen kehittämishankkeeseen. Hankkeessa pyrit tulkitsemaan ja kokoamaan eri toimialojen tarpeita, tuottamaan kunnan eri toimintojen asiantuntijoiden kanssa viestinnällisiä sisältöjä kunnan palveluista sekä yhdistämään nämä tarpeet ja sisällöt verkkosivujen tekniseen toteutukseen. Osallistut teknisen toteutuksen hankinnan valmisteluun sekä verkkosivujen toteutuksen läpivientiin ja käyttöönottoon. Koordinoit kunnan sisäistä työskentelyä verkkosivujen kehittämiseksi ja kehität myös sidosryhmien - ensi sijassa kuntalaisten - mahdollisuuksia osallistua sivujen toteuttamiseen.

Tehtävänkuvaasi sisältyy myös kunnan muiden sähköisten palveluiden kehittämistä riippuen kulloinkin meneillään olevasta kehittämistarpeesta sekä omasta osaamisestasi riippuen myös erilaisia kunnan sähköisen viestinnän kehittämistehtäviä. Osallistut myös esimerkiksi palveluiden PTV-kuvausten toteuttamiseen koko kunnan laajuisesti.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi osana ketterää työyhteisöämme. Tehtävä sijoittuu viestintäpalveluihin osallisuuden toimialalle ja esihenkilönäsi toimii osallisuusjohtaja.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta verkkosivujen tai muiden sähköisten palveluiden kehittämistehtävistä. Katsomme eduksesi julkishallinnon sähköisiin palveluihin liittyvän aiemman kehittämiskokemuksen. Katsomme myös eduksesi, jos sinulla on aiempaa kunta-alan tuntemusta sekä kokemusta kunnan hallinto- tai viestintätehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erilaisten tietojärjestelmien omaksumista ja sujuvaa käyttöä sekä kykyä tuottaa laadukkaita viestinnällisiä sisältöjä.

Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä tarttua erilaisiin työtehtäviin sekä taitoa työskennellä eri toimialojen asiantuntijoiden kanssa. Haluat kehittyä alan ammattilaisena ja myös kehittää sekä omaa työtäsi että aidosti myös kuntalaisten mahdollisuuksia saada relevanttia, ajantasaista tietoa kunnan toiminnasta ja palveluista.

Tehtävä on määräaikainen vuoden 2025 loppuun saakka. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hallintoasiantuntijan palkka on lopullisesta tehtävänkuvasta ja mahdollisista lisistä riippuen 2 900,00 - 3 400,00 euroa kuukaudessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621988/fi_FI