Hallintoasiantuntija, hallintopalvelut, Teuvan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hallintoasiantuntijana mm. tuotat eri toimielinten esityslistoja ja pöytäkirjoja, huolehdit päätösten täytäntöönpanosta sekä hoidat kokousjärjestelyjä. Toimit kunnan hallintopalveluiden keskeisenä asiantuntijana ja asianhallintajärjestelmän pääkäyttäjänä, ohjeistaen ja kouluttaen henkilöstöä. Hallintoasiantuntijalla on käytännön vastuu kunnan asiakirjahallinnosta ja arkistonhoidosta. Teet tiivistä yhteistyötä sekä luottamushenkilöiden että kunnan eri toimialojen asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi toimit tietosuojaan liittyvissä tehtävissä, toimialojen tukena sopimushallinnassa ja osallistut myös tarvittaessa kunnan hallintoon liittyvien päätösasioiden valmisteluun. Vaalien järjestäminen yhteistyössä osallisuusjohtajan ja hallinnon muun henkilöstön kanssa on työsi keskeinen osa-alue.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi osana ketterää työyhteisöämme. Tehtävä sijoittuu hallintopalveluihin osallisuuden toimialalle ja esihenkilönäsi toimii osallisuusjohtaja.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aiempaa soveltuvaa opistotasoista tutkintoa. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta hallinto- ja toimistotehtävistä. Katsomme erityisesti eduksesi asianhallintaan ja arkiston hallintaan liittyvän aiemman kokemuksen. Katsomme myös eduksesi, jos sinulla on aiempaa kunta-alan tuntemusta sekä kokemusta kunnan toimielintyöskentelystä ja päätöksentekomenettelyistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erilaisten tietojärjestelmien omaksumista ja sujuvaa käyttöä.

Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, yhteistyökykyä, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä tarttua erilaisiin työtehtäviin sekä asiakaspalvelun taitoja. Haluat kehittyä hallinnon ammattilaisena ja myös kehittää sekä omaa työtäsi että hallinnon toimintaprosesseja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hallintoasiantuntijan palkka on lopullisesta tehtävänkuvasta ja mahdollisista lisistä riippuen 2 900,00 - 3 400,00 euroa kuukaudessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621969/fi_FI