Tukityöntekijä, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko olla osaltasi mahdollistamassa asukkaillemme elämänmakuisen ja onnellisen arjen? Haemme nyt Koti Sykkeeseen tukityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Koti Syke työpaikkana
Laukaassa sijaitseva Koti Syke tarjoaa tehostettua ympärivuorokautista asumispalvelua 19 mielenterveyskuntoutujalle. Koti Syke liittyi osaksi Esperiä lokakuussa 2024. Kiinteistö on moderni ja tarjoaa erinomaiset puitteet viihtyisälle ja toimivalle työympäristölle.

Työpäiväsi tukityöntekijänä
Tukityöntekijänä teet yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa ja varmistat osaltasi asukkaiden arjen sujuvuuden yksikössäsi. Työpäivääsi kuuluu keittiötöitä, kuten ruuan lämmitystä sekä esille laittamista, tiskien hoitamista, kuormien purkua sekä keittiön tilauksia. Lisäksi tehtäviisi kuuluu pyykkihuoltoa, sekä muita yksikön avustavia tehtäviä, kuten ympäristön viihtyisyydestä huolehtimista ja siivoustehtäviä.

Tehtävä on kokoaikainen vakituinen, jossa työajat sijoittuvat arkipäiviin klo 7-17. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Palkka
Tehtäväkohtainen pohjapalkka on kokemuslisistä riippuen 2043,75-2258,72€/kk(yksityisen sosiaalipalvelualan TES, G20C).

Tehtävässä edellytämme
-tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
-hygieniapassia
-kiinnostusta mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelyyn
Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?
- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, SATS Online -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.
- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden.
- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!
Jätä hakemuksesi 15.10. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään. Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Simo Lamminsivu, p. 046 9202791, simo.lamminsivu@esperi.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/5005039-tukityontekija-arkipaivatyohon-koti-syke