Viestintäkoordinaattori, Eduskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Viestintäkoordinaattorina tehtäväsi liittyvät erityisesti eduskunnan audiovisuaalisen viestinnän studioon. Laadit ohjeita, koulutat ja tuet studion käyttäjiä, autat manuaalisesti säädettävissä teknologioissa, suunnittelet ja kehität studion käyttöä, ylläpidät varauskalenteria sekä toteutat studiossa erilaisia materiaaleja mm. eduskunnan kanslialle ja puhemiehille.

Toteutat videotuotantoja ja verkkolähetyksiä sekä liikkuvalla kalustolla että eduskunnan eri tiloissa sijaitsevilla kiinteillä laitteilla. Tuotantoihin liittyy yleensä ennakkosuunnittelua, verkkolähetyspohjien luomista, kuvausta, jälkikäsittelyä ja julkaisua.

Viestintäkoordinaattorina osallistut myös muihin viestintäyksikön tehtäviin. Tehtävänäsi on esimerkiksi tiivistää audiovisuaaliseen viestintään liittyvää yhteistyötä eduskunnan eri toimijoiden kanssa. Teet läheistä yhteistyötä visuaalisen viestinnän asiantuntijoiden kanssa ja toimit tarvittaessa heidän sijaisenaan.

Koordinoit erilaisia projekteja ja hoidat niiden aikataulutusta, laskuttamista ja kuvausjärjestelyjä. Käytät eduskunnan julkaisujärjestelmiä, asianhallintajärjestelmää, laskunhallintajärjestelmää ja muita tarvittavia järjestelmiä. Osallistut tarvittaessa julkisten hankintojen kilpailutuksiin ja viestinnän päivystyksiin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/7141/fi_FI