Terveydenhoitaja, opiskeluhuolto, Kuhmoinen ja Pä, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme terveydenhoitajaa koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon. Tehtävä sijoittuu Pälkäneelle Anna Tapion kouluun ja Kuhmoisten yhtenäiskouluun. Terveydenhoitajana olet kouluyhteisön terveyden edistämisen asiantuntija. Hoitotyön asiantuntijana vastaat kouluterveydenhuollosta, toimit lääkärin työparina ja tiiviinä osana opiskeluhuoltoa. Tuet lapsia, nuoria ja perheitä eri kehitysvaiheissa yhteistyössä kodin ja koulun kanssa. Lisäksi työhön kuuluvat terveydenhoitajan laaja-alaiset tehtävät kouluterveydenhuollossa.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisia työtehtäviä
- vahvan, osaavien kollegojen ja muiden asiantuntijoiden verkoston sekä osastonhoitajan tuen
- vakituisen terveydenhoitajan perehdytyksen ja avun työsi hoitamiseen
- mahdollisuuden ja vapauden suunnitella ja toteuttaa työtä itsenäisesti
- liukuvan työajan, joka tuo joustavuutta työn suunnitteluun
- luonnollisesti työpäiviin kuuluvat tauot työn lomassa, niihin hetkiin talo tarjoaa kahvit, teet ja kahvimaidot.

Voimme valita sinut tehtävään, mikäli olet Suomessa laillistettu terveydenhoitaja ja soveltuva tehtävään. Aiempi kokemus kouluterveydenhuollosta katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii vahvaa itsenäistä päätöksentekokykyä ja erinomaisia yhteistyötaitoja. Arvostamme hyvien vuorovaikutus- ja työyhteisötaitojen lisäksi oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja kehittämismyönteistä työotetta.

Toivomme, että voit aloittaa määräaikaisessa tehtävässä 25.11.2024 jatkuen 31.12.2024 asti. Työ on kokoaikatyö ja työaikamuoto on yleistyöaika. Koeaika on enintään puolet palvelussuhteen pituudesta. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Kiinnostuitko? Jos tunnistit itsesi, niin jätä hakemuksesi ilmoituksella olevasta painikkeesta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-3614-24/fi_FI